Kate Middleton, prima apariție în public după ce l-a născut pe Prințul Louis

Cu doar câteva zile înainte de nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ducesa Kate Middleton a fost văzută în apropiere de casă, plimbându-se în grădinile Kensington Park.

Kate Middleton, prima apariție în public după ce l-a născut pe Prințul Louis

Dacă te întrebai ce mai face Kate Middleton după nașterea Prințului Louis, află că se simte foarte bine. Ducesa a fost zărită marți după-masă în grădinile Kensington Park împreună cu cei doi copii ai săi; Prințul Louis într-un căruț de modă veche, iar prințesa Charlotte alături de cei doi, purtând o rochiță pe care, aparent, o mai purtase.

Mama sa, Kate, a purtat o rochie clasică, în carouri, și o pantofi cu tocuri nu foarte înalte. Aceasta nu a fost recunoscută ușor de paparazzi sau de public, dată fiind perechea de ochelari fumurii foarte mari pe care îi purta. Acompaniată de bona celor doi copii, Maria Borrallo, și cele trei gărzi de corp, familia regală s-a bucurat de vremea plăcută de primăvară.

Prințesa Charlotte a fost atât de încântată de razele de soare, încât nu mai voia să plece. În timp ce Kate ieșea din park, Charlotte a încercat să schimbe direcția de mers: „Nu. Vino pe aici, Charlotte', a spus mama sa. Într-un final, prințesa s-a arătat ascultătoare.

Kate Middleton o să-și facă prima apariție oficială după nașterea prințului Louis de pe 23 aprilie la nunta Prințului Harry și lui Meghan Markle, pe 19 mai. Zvonurile spun că Ducesa de Cambridge va purta o rochie semnată Alexander McQueen. Casa de modă a mai colaborat înainte cu Kate întrucât rochia sa de miresă și ținuta de la nunta surorii ei, Pippa, au fost creații Alexander McQueen.

Citește și:
Ce vedete vor fi prezente la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people