Kate Middleton a participat la un angajament oficial privat

Se pare că Ducesa de Cambridge a participat la un angajament oficial privat deși se află în continuare în concediu de maternitate.

Kate Middleton a participat la un angajament oficial privat

Kate Middleton se află în concediu de maternitate, însă ea a participat în această perioadă la mai multe angajamente oficiale. De data aceasta, se pare că ea a participat în secret la un angajament oficial alături de Prințul William, cei doi luându-și rămas bun de la Miguel Head, cel care a ocupat funcția de secretar privat.

Întâlnirea a fost confirmată de Court Circular, locul în care se înregistrează oficial angajamentele regale. „Ducele și Ducesa de Cambridge l-au primit după-amiaza aceasta pe domnul Miguel Head în vederea plecării sale din funcția de Secretar Privat al Înălțimii Lor Regale”, a fost notat, potrivit ELLE UK.

Potrivit Times, Miguel Head a lucrat cu familia regală timp de zece ani, așadar este normal ca Ducesa de Cambridge să fie prezentă la acest eveniment. Funcția sa va fi preluată de Simon Case, fost secretar privat al prim-miniștrilor David Cameron și Theresa May.

Kate Middleton, fiind în concediu de maternitate, a lipsit de la ultimele angajamente regale. Ea a fost văzută cu Regina la Castelul Balmoral luna trecută, însă ultimul eveniment oficial la care a participat a fost în luna iulie, când a mers la finala Wimbledon alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Cu câteva zile înainte, ea a participat la sărbătorirerea a 100 de ani a Royal Air Force la Palatul Buckingham și Westminster Abbey.

Kate a mai participat la evenimentele de familie, de exemplu parada Trooping the Colour (în onoarea zilei de naștere a Reginei) și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Ducesa de Cambridge va fi în concediu de maternitate până în luna octombrie, iar acest lucru este perfect normal. Ea alege dacă în această perioadă va participa la angajamente oficiale, așadar vom vedea dacă ne vom bucura de o nouă surpriză.

Citește și:
De ce și-a întrerupt Kate Middleton concediul de maternitate pentru a participa la aniversarea Royal Air Force

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people