Kate Middleton nu a mai purtat niciodată această culoare în public

Cu toții avem o culoare pe care nu ne place să o purtăm, fie că este vorba despre roz, verde, etc. Iar Ducesa de Cambridge nu face excepție.

Kate Middleton nu a mai purtat niciodată această culoare în public

Kate Middleton nu a fost văzută în public purtând portocaliu, și nu pentru că nu i-ar plăcea culorile puternice, din moment ce, de-a lungul timpului, Ducesa a apărut în ținute în multe culori calde, precum galben sau roșu și reci deopotrivă, precum albastru sau verde.

Cea mai apropiată nuanță de oranj pe care Kate a purtat-o vreodată a fost o rochie asociată cu un pardesiu, ambele în culoarea piersicii, în 2013, în perioada când era însărcinată cu Prințul George.

Dacă ne gândim la eticheta regală, nu e ca și când portocaliul ar fi interzis printr-o altă regulă specifică, având în vedere că Regina Elisabeta a II-a a purtat de multe ori această culoare. Este adevărat însă că regulile regale interzic și anumite ținute precum salopetele sau impun purtarea de dresuri la orice ținută.

Ajungem la concluzia că Ducesa de Cambridge disprețuiește această nuanță din propriile motive, așa cum și nouă ni se întâmplă să evităm să cumpărăm haine într-o anumită culoare.

Citește și:
Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people