Kate Middleton, întâlnire emoționantă cu o fetiță bolnavă de cancer

Kate Middleton a respectat promisiunea pe care i-a făcut-o fetiței și a venit îmbrăcată într-o rochie roz.

Kate Middleton, întâlnire emoționantă cu o fetiță bolnavă de cancer

Ieri, Kate Middleton a avut parte de o întâlnire extrem de emoționantă cu Mila Sneddon, o fetiță în vârstă de patru ani, care suferă de leucemie. Acesta nu a fost însă prima interacțiune a celor două, Mila făcând parte din proiectul de fotografii al Ducesei, Hold Still.

Imaginea, intitulată Shielding Mila, ne-o prezintă pe micuța de patru ani făcându-i cu mâna de la geam tatălui său. Atât ea, cât și mama sa, Lynda, au fost nevoite să se izoleze de tatăl fetiței, Scott, dar și de sora ei, Jodi, pentru a o proteja pe micuță, care la acea vreme urma un tratament de chimioterapie.

Mila și Kate Middleton au vorbit pentru prima oară la telefon în luna august a anului trecut. „Bună dimineața, Alteța Voastră Regală!”, i-a spus Mila lui Kate. „Bună dimineața! Doamne, ești atât de politicoasă, Mila!”, i-a răspuns Ducesa. Acela a fost de altfel și momentul în care Kate a aflat că micuța preferă culoarea roz. „Trebuie să mă asigur că o să îmi găsesc o rochie roz. Să sperăm că într-o zi, Mila, o să ne vedem. Iar atunci îmi voi aduce aminte să port o rochie roz pentru tine”, i-a spus Kate fetiței în vara anului trecut.

Iar ieri, la aproape un an de la această conversație, cele două s-au întâlnit. Așa cum i-a promis, Kate a venit îmbrăcată într-o rochie roz, marca Me+Em. Și Mila a purtat o rochie într-o nuanță de roz, pe care a accesorizat-o cu o tiară.

„Aș vrea să îți dau o îmbrățișare mare și puternică”, i-a spus Kate fetiței. „Îmi place rochia ta. Poți să faci o piruetă?”, a continuat Ducesa.

Kate a vorbit cu Mila și cu mama sa, Lynda, și despre fotografia care a făcut parte din proiectul Hold Still. „Sunt foarte recunoscătoare. Și pentru că ați împărtășit un moment atât de personal. Știți, este o imagine care va face parte din arhiva națională și care spune povestea unei anumite perioade. În plus este și o poveste extrem de personală, așa că vă mulțumesc mult că ați împărtășit-o”, le-a spus Ducesa de Cambridge.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, întâlnire romantică în orașul în care s-au cunoscut

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people