Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana la botezul lui Archie Harrison

Familia regală britanică s-a reunit sâmbătă pentru botezul lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințul Harry.

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana la botezul lui Archie Harrison

Deși Meghan Markle și Prințul Harry au decis ca botezul lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, desfășurat la capela de la Palatul Windsor, să fie un eveniment privat – au fost doar 25 de invitați -, aceștia au împărtășit cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare câteva imagini de la eveniment.

Bineînțeles, de la eveniment nu a lipsit Kate Middleton, mătușa lui Archie, și apare într-una dintre imaginile oficiale alături de acesta, Ducii de Sussex, Prințul William, Prințul Charles, Camilla Parker, Dora Ragland – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale – surorile Prințesei Diana.

În portretul oficial, Kate Middleton apare purtând o rochie roz, semnată Stella McCartney, pe care a accesorizat-o cu pantofi roșii și o bentiță Juliette Botterill.

Însă, cel mai important accesoriu pe care Kate l-a purtat la botezul lui Archie îl reprezintă cerceii, aducând asfel un omagiu emoționant Prințesei Diana, regretata mamă a Prinților Harry și William.

Mai exact, Kate a purtat cerceii cu perle Collingwood pe care Prințesa Diana i-a purtat în 1984 la botezul Prințului Harry.

Citește și:
Prințul Harry vorbește despre dorința sa de a fi un model de urmat pentru fiul său, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people