Kate Middleton a avut parte de o farsă umilitoare la locul de muncă

Kate Middleton a avut parte de o experiență umilitoare înainte să facă parte din familia regală, foștii ei colegi de muncă pregătindu-i o farsă mai puțin amuzantă.

Kate Middleton a avut parte de o farsă umilitoare la locul de muncă

Kate Middleton va fi regină într-o zi, iar comportamentul ei demonstrează mereu cât de bine pregătită este pentru acel rol.

Seriozitatea și modul de a se comporta calități importante, iar ea a demonstrat chiar și înainte să facă parte din familia regală că poate face față unei situații neplăcute.

Înainte să intre la facultate, Kate Middleton a lucrat ca ajutor pe yachturi. Aceasta ajuta la descărcarea produselor, curăța puntea și câteodată se ocupa de oaspeți și prezenta informațiile de siguranță la bord.

În timpul unei aceste demonstrații, Ducesa de Cambridge a avut parte de o farsă umilitoare din partea colegilor săi. Aceștia au considerat că ar fi amuzant să pună o mulțime de prezervative pe vesta de salvare pe care urma să o umfle Kate. Atunci când Ducesa a făcut acest lucru, prezervativele au căzut, oferind un adevărat spectacol pentru oaspeți.

În mod evident, Kate nu a fost deloc amuzată de această farsă. Katie Nicholl a vorbit despre acest moment cu Cal Tomlison, unul dintre foștii colegi ai Ducesei:

„Atunci când a tras de mâner, vesta s-a umflat și au căzut o mulțime de prezervative. Era foarte jenată. A luat asta mai în serios decât ar fi făcut-o alte persoane, însă nu a reacționat într-un mod nepotrivit. A fost nervoasă la început, dar s-a liniștit și nu-mi amintesc să se fi răzbunat vreodată.”

Kate demonstrează astfel că a fost dintotdeauna pregătită pentru rolul important pe care îl va avea într-o zi, fiind un exemplu de eleganță pentru oricare dintre noi.

Citește și:
Kate Middleton a fost profund dezamăgită că Prințul William nu a cerut-o în căsătorie în această zi specială

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people