Kate Middleton ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie, dar are un motiv bine întemeiat

Kate Middleton ar putea absenta de la cea de-a doua nuntă regală a anului din Marea Britanie.

Kate Middleton ar putea lipsi de la nunta Prințesei Eugenie, dar are un motiv bine întemeiat

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost unul dintre principalele evenimente ale anului pentru casa regală britanică, iar acum au început pregătirile pentru cea de-a doua nuntă regală.

Este vorba, bineînțeles, despre nunta Prințesei Eugenie, care va avea loc pe 12 octombrie.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale și citate de Closer, Kate Middleton s-ar putea să nu participe la ceremonie.

Motivul este unul bine întemeiat: nunta Prințesei Eugenie ar putea să coincidă cu un alt eveniment major din viața lui Kate și anume venirea pe lume a primului copil al surorii ei, Pippa Middleton.

Potrivit publicației Express, data la care Pippa va naște „este în octombrie, însă nu se cunoaște cu exactitate ziua”. Într-un articol pe care l-a scris în revista Waitrose Weekend, Pippa a dezvăluit că este în al doilea trimestru de sarcină.

Dacă Pippa va naște în luna octombrie, la o dată apropiată de nunta regală, este mai mult ca sigur că Ducesa de Cambridge va alege să îi fie aproape.

Se pare că Ducesa de Cambridge „i-a dat Pippei câteva dintre hainele purtate de Prințul George și Prințesa Charlotte, însă evident a mai păstrat unele și pentru Prințul Louis și în eventualitatea că va decide să mai aibă încă un copil. Kate și Pippa se distrează împreună făcând shopping online și alegând haine și accesorii pentru copilul Pippei”, susține sursa citată de Closer.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători la aceeași catedrală unde a avut loc în luna mai nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe domeniul Castelului Windsor.

Citește și:
Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people