Kate Middleton a vorbit despre noile activități ale Prințului George și Prințesei Charlotte

Kate Middleton a dezvăluit în cadrul unui eveniment la care a participat în Irlanda alături de soțul său care sunt activitățile copiilor săi.

Kate Middleton a vorbit despre noile activități ale Prințului George și Prințesei Charlotte

Kate Middleton și Prințul William se află în Irlanda, iar cu această ocazie cei doi participă la câteva evenimente. În cadrul unui concert al trupei NØÖV, Ducesa de Cambridge a dezvăluit că Prințul George și Prințesa Charlotte au câteva hobby-uri noi.

„Când ați învățat să cântați? Mi-aș fi dorit să fie alături de noi și George și Charlotte, le-ar plăcea cu siguranță. Iar George chiar a început să cânte la chitară,” a declarat Kate Middleton.

De asemenea, Ducesa de Cambridge a mai vorbit și despre hobby-ul fiicei sale: „Charlotte este foarte interesată de gimnastică, ea face roata, poate sta în mâini, face de toate. O ajută extrem de mult aceste exerciții în ceea ce privește echilibrul și coordonarea.”

Kate Middleton și Prințul William au ajuns în Dublin marți și, după o zi în care au participat la mai multe întâlniri, aceștia au ajuns la Guinness Storehouse’s Gravity Bar, unde au participat la o recepție organizată de Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Următoarele zile vor fi cu siguranță aglomerate pentru Kate și William. După vizita de trei zile din Irlanda, cei doi se vor întoarce în Londra, unde vor participa alături de Meghan Markle și Prințul Harry la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William se bucură din plin de vizita în Irlanda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people