Kate Middleton a scris o scrisoare unui spital de copii care tratează pacienți bolnavi de Covid-19

Într-o scrisoare adresată unui spital pediatric din Londra, Kate Middleton își arată recunoștința față de medicii care luptă împotriva noului coronavirus.

Kate Middleton a scris o scrisoare unui spital de copii care tratează pacienți bolnavi de Covid-19

Kate Middleton, soția Prințului William, a trimis recunoștința sa celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus. Aceasta le-a mulțumit printr-o scrisoare celor de la spitalul de copii Evelina din Londra, care momentan se ocupă și de cazurile adulților bolnavi de Covid-19.

„Vă scriu asta pentru a ști cât de mult mă gândesc la întreaga echipă a spitalului Evelina în timpul acestei perioade extrem de dificile. Este îmbucurător să aflu că spitalul funcționează în continuare și reușește să trateze copiii bolnavi în aceste circumstanțe epuizante. Sunteți un exemplu inspirațional și știu că veți fi acolo pentru aceste familii, așa cum ați fost întotdeauna”, a scris Ducesa de Cambridge.

Kate Middleton a vorbit și despre numărul mare de pacienți pe care medicii trebuie să îi trateze în această perioadă, vrând să se asigure că munca lor asiduă nu trece neobservată. „Întâmpinați acum presiunea suplimentară de a trata pacienți adulți cu Covid-19, dar este un testament al dedicării voastre și al faptului că faceți tot ce vă stă în putință pentru ca fiecare pacient să aibă parte de cel mai bun tratament. Indiferent dacă vă aflați în prima linie sau în culise, va trebui să gestionați această presiune și să aveți grijă atât de viața voastră profesională, cât și de cea personală. Vă rog să aveți grijă de voi și de ceilalți și să știți că întreaga țară vă sprijină.”, a mai spus Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge, împreună cu alți membri ai familiei regale britanice, și-a arătat permanent sprijinul pentru cei care luptă cu pandemia de coronavirus. Cu ocazia sărbătorilor pascale, Kate Middleton și Prințul William au transmis un mesaj elevilor și angajaților unei școli care a rămas deschisă în timpul pandemiei de coronavirus pentru copiii unor angajați esențiali. De asemenea, a vizitat serviciul de ambulanță din Londra și a vorbit cu angajații de acolo.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit care este celebritatea pe care o admiră

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people