Kate Middleton a postat pe Instagram un mesaj cu adevărat emoționant pentru o cauză specială

Ducesa de Cambridge a postat pentru prima dată pe Instagram un mesaj cu totul și cu totul special, iar motivul din spatele acestui mesaj te va emoționa.

Kate Middleton a postat pe Instagram un mesaj cu adevărat emoționant pentru o cauză specială

Kate Middleton a împărtășit pe contul oficial de Instagram al cuplului regal un mesaj emoționant despre implicarea într-o acțiune caritabilă din timpul turneului din Pakistan.

„Comunitatea din SOS Village este construită în jurul familiei și cea mai bună familie pe care ți-o poți imagina este acolo unde toată lumea se reunește să mănânce, să iubească și să își protejeze copiii. Acești copii vulnerabili, mulți dintre ei care au trecut prin experiențe traumatizante, sunt hrăniți în acest mediu atent și sunt capabili să formeze relații de calitate, de care au nevoie disperată”, a fost mesajul scris de Kate Middleton, care la sfârșit s-a semnat „Catherine.”

A fost a doua vizită pe care cuplul a făcut-o acestei organizații care permite să ofere o casă, dar și să contribuie la formarea unei familii pentru peste 150 de băieți și fete din internat, asta după ce au avut parte de un incident. Ducele și Ducesa de Cambridge au fost nevoiți să își petreacă noaptea în Lahore deoarece avionul lor nu a putut ateriza înapoi în Islamabad din cauze unei furtuni destul de puternice și a descărcărilor electrice.

Cu această ocazie, Kate a avut oportunitatea de a face o altă vizită copiilor din SOS Village. O sursă a declarat pentru PEOPLE faptul că cei doi au putut să afle mai multe povești ale copiilor. „Unele dintre lucrurile pe care le-am învățat au legătură cu cât de mult contează să îți sprijini copiii și să le oferi tot ceea ce au nevoie pentru a avea o viață de succes. Unul dintre aceste lucruri are în vedere relațiile de calitate, iar al doilea mediul. Cât de minunat este că le aveți aici pe amândouă.” 

De asemenea, Kate și William au primit din partea unui grup de copii brățări ale prieteniei, iar William chiar le-a spus că nu o va da jos: „Nu o voi da jos. Copilul meu mă va întreba de ce o port.”

În același timp, Kate a fost emoționată de faptul că a avut ocazia de a se întoarce să îi viziteze pe copiii de acolo. „Sunt atât de mândră că am putut reveni pentru a vedea imaginea în ansamblu. Simt că erau mai multe lucruri de vorbit despre asta.”

Citește și:
Cele mai stylish ținute purtate de Kate Middleton în turneul regal din Pakistan

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people