Kate Middleton a dezvăluit care este celebritatea pe care o admiră

Ducesa de Cambrigde a mărturisit care este celebritatea pe care o admiră și trebuie să recunoaștem că răspunsul ei ne-a surprins!

Kate Middleton a dezvăluit care este celebritatea pe care o admiră

Kate Middleton și Prințul William au vorbit cu elevii și personalul de la Casterton Primary Academy despre cum se simt în această perioadă și care sunt activitățile lor. Înregistrarea cu Ducii de Cambridge a fost publicată ulterior și pe contul oficial de Instagram al celor doi.

Cu această ocazie, copiii au avut foarte multe întrebări și curiorizăți despre cuplul regal, iar Ducesa de Cambridge a dezvăluit care este celebritatea ei preferată. Cu toate că până acum Kate Middleton a cunoscut nenumărate vedete, ea a spus că preferatul ei este David Attenborough, un renumit realizator de documentare despre istoria naturală.

„Copiii i-au întrebat cine este cea mai faimoasă persoană pe care au cunoscut-o până acum. Ducesa a spus că Prințul George a urmărit o mulțime de filme realizate de David Attenborough, printre care și Blue Planet”, a declarat Anita Ghidotti, director executiv al Pendle Trust, conform Hello! Magazine. Se pare că alegerea Ducesei a fost puternic influențată de fiul ei, Prințul George, în vârstă de 6 ani.

Kate Middleton și David Attenborough s-au întâlnit la diferite ocazii. În septembrie 2019, ei au fost prezenți la ceremonia de inaugurare a noii nave britanice de explorări polare, care a fost numită „RRS Sir David Attenborough.” Prințul William a realizat și un interviu cu acesta la Forumul Economic Mondial în ianuarie 2019. De asemenea, Prințul Charles, Prințul Harry și Prințul William au fost prezenți  la premiera documentarului Our Planet, narat chiar de David Attenborough, eveniment care a avut loc anul trecut în luna aprilie la Muzeul Național de Istorie din Londra. În anul 1985, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat cea mai importantă decorație a Marii Britanii, Ordinul de Merit.

În cadrul conversației pe care Kate Middleton și Prințul William au avut-o cu personalul de la Casterton Primary Academy, cei doi le-au transmis admirația lor și recunoștința pentru munca pe care o depun.

„Vrem doar să vă mulțumim foarte mult și să vă spunem că faceți o treabă extraordinară. Vă rugăm să transmiteți mesajele noastre către toți angajații și voluntarii”, a spus Prințul William. Kate Middleton a adăugat: „E important pentru toți cei care lucrează în domenii-cheie în momentul acesta să știe că copiii lor trăiesc într-un mediu normal și că sunt în siguranță, așa că felicitări tututor! Nu sunt niște circumstanțe obișnuite, dar e fantastic.”

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au făcut o surpriză unor elevi britanici

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people