Kate Middelton arată ca o adevărată prințesă în această rochie Gucci

Kate Middleton a purtat o rochie superbă la gala 100 Women in Finance.

Kate Middelton arată ca o adevărată prințesă în această rochie Gucci

Kate Middleton știe, cu siguranță, cum să atragă aprecierile celor din jur. După ce a purtat un costum clasic la conferința pentru sănătate mintală care a avut loc ieri după-amiaza, pentru gala 100 Women in Finance, eveniment susținut la Victoria & Albert Museum, Ducesa a ales o rochie impresionantă, semnată Gucci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#duchessofcambridge #katemiddleton in #gucci 👎🏼or👍🏼?

O postare distribuită de The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) pe

Emily Nash, corespondent regal, a confirmat faptul că Ducesa a purtat o rochie semnată Gucci, pe care a accesorizat-o cu un clutch Prada și pantofi Oscar de la Renta. Fanii au observat că a purtat, de asemenea, aceeași pereche de cercei pe care a avut-o la nunta surorii sale, Pippa Middelton, în mai 2017.

Donațiile din cadrul evenimentului vor fi oferite programului Mentally Heathy School, lansat de Heads Together, organizația Prințului Harry, a Prințului William și a Ducesei Kate. „Programul ajută școlile să abordeze problemele de sănătate emoțională ale copiilor, oferindu-le sprijinul necesar”, a anunțat Palatul Kensington la începutul anului 2018.

„De-a lungul celor opt ani în care am lucrat cu organizații de caritate, i-am întâlnit pe câțiva dintre experții noștri în sănătate mintală, dependență, probleme în familie și educație”, a spus Kate în discursul pe care l-a susținut la conferința Mental Health in Education. „M-au învățat în repetate rânduri că multe probleme sociale din ziua de azi își au rădăcinile în primii ani de viață ai unei persoane. Nimeni dintre noi nu poate face o diferență de unul singur”, a continuat Ducesa.

În tot acest timp, Prințul William a fost nevoit să-și îndeplinească propriile atribuții, gătind alături de organizația The Passage, pentru oamenii fără adăpost.

Citește și:
Christy Turlington, din nou pe podium după mai bine de 20 de ani

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people