Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au logodit

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au logodit, anunțul fiind făcut de model pe Instagram, unde a arătat și inelul primit.

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au logodit

Karlie Kloss a anunțat ieri că s-a logodit cu Joshua Kushner (fratele mai mic și mai simpatic al lui Jared Kushner, soțul fiicei lui Donald Trump, Ivanka).

https://www.instagram.com/p/BlnwAWIH5Y6/?taken-by=karliekloss

„Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte. Josh, ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. Abia aștept pentru o eternitate împreună. Da, de un milion de ori”, a scris aceasta în descrierea pozei.

După imaginea postată pe Instagram au urmat numeroase felicitări din partea fanilor modelului, așa că aceasta le-a mulțumit pe Instastory.

În postarea sa, Karlie, aflată acum în Beijing, a arătat și inelul de logodnă, diamantul imens fiind greu de ignorat.Ea a glumit spunând că make-up artist-ul nu este foarte fericit că face Instastories în timp ce se pregătește pentru un shooting.

Antreprenorul Joshua Kushner a postat o imagine cu Karlie pe Instagram, anunțând astfel și pe profilul lui logodna.

fiancée ❤️

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

Karlie Kloss, model și antreprenoare, și Joshua Kushner formează un cuplu de aproape șase ani. Potrivit unei surse citate de People, el a cerut-o în căsătorie în timpul unei călătorii în New York, în urmă cu câteva săptămâni. „Amândoi sunt foarte fericiți și sărbătoresc. Inimile lor sunt pline și sunt nerăbdători să își construiască un viitor împreună”, a adăugat sursa menționată anterior.

Citește și:
Ce tipuri de sport practica Bella, Gisele, Cara, Gigi si elita modelor!

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people