Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit într-un cadru feeric

Karlie Kloss a făcut anunțul pe contul său de Instagram, postând o fotografie în rochie de mireasă alături de Joshua Kushner, precizând data de 18.10.2018 în descriere.

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit într-un cadru feeric

Rochia de mireasă purtată de Karlie a fost creată de Dior, cu mâneci lungi din dantelă și un decolteu larg în V, continuat de fusta lungă cu trenă, în timp ce Joshua Kushner a ales un costum clasic, negru.

Cei doi au avut o ceremonie restrânsă cu mai puțin de 80 de invitați, în New York. În primăvara anului viitor, Karlie și Joshua vor ține o recepție unde vor putea petrece alături de toți prietenii și apropiații.

„Nunta a fost intimă și emoționantă. Cuplul radia de fericire”, a declarat un prieten care a participat la ceremonie.

Karlie și-a anunțat logodna în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram. „Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte. Josh, ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. Abia aștept pentru o eternitate împreună. Da, de un milion de ori', a scris aceasta în descrierea fotografiei. Karlie Kloss, model și antreprenoare, și Joshua Kushner formează un cuplu de aproape șase ani.

Joshua Kushner este fratele mai mic al lui Jared Kushner, soțul fiicei lui Donald Trump și consilierul acestuia. Având în vedere nepublicarea pozelor de la ceremonie, nu știm dacă Jared și Ivanka Trump au fost prezenți la eveniment.

Citește și:
Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people