Karl Lagerfeld, greu de recunoscut cu noul look și fără ochelari de soare

Legendarul creator de modă Karl Lagerfeld ne surprinde din nou. Și de această dată nu cu o nouă colecție spectaculoasă, ci cu un look nou.

Karl Lagerfeld, greu de recunoscut cu noul look și fără ochelari de soare

Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei Chanel, a fost surprins de paparazzi în timp ce se îndrepta spre restaurantul Le Senequier din St Tropez împreună cu asistentul său, Sebastien Jondeau.

Nimic inedit până aici. Designerul în vârstă de 84 de ani a fost însă fotografiat fără celebrii săi ochelari de soare pe care în ultimii ani i-a purtat la toate evenimentele și toate prezentările de modă. În plus, a apărut purtând o barbă albă destul de stufoasă.

Ținuta purtată de designer nu iese din tiparele cu care ne-a obișnuit: nu lipsesc mănușile din piele, pantalonii închiși la culoare, sacoul impecabil, nici broșa pe care o poartă de obicei pe cravată.

Nu este prima dată când Karl Lagerfeld experimentează un look cu barbă. În anii 70, celebrul creator de modă purta o barbă deasă, foarte sexy. Însă, după ce a depășit această etapă hippie, Karl Lagerfeld a renunțat la accesoriul facial și s-a afișat mereu bărbierit, întotdeauna cu o ținută impecabilă.

În urmă cu câteva luni, Karl Lagerfeld s-a aflat în atenția lumii întregi nu datorită creațiilor sale vestimentare, ci pentru declarațiile controversate date într-un interviu acordat publicației franceze Numéro, când a vorbit despre fenomenul #MeToo și Harvey Weinstein.

„M-am săturat', a spus el despre mișcarea #MeToo, dezvăluind că i se pare că se vorbește mult prea mult despre acest lucru. „Ce mă șochează este faptul că toate aceste starlete au așteptat douăzeci de ani ca să-și amintească ce s-a întâmplat. Ca să nu mai menționăm că nu există martori', a continuat Lagerfeld.

Citește și:
Karl Lagerfeld vorbește pentru prima dată despre fostul său iubit

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people