Kanye West vrea să își schimbe numele, iar alegerea lui este șocantă

Kanye West a depus actele necesare pentru schimbarea legală a numelui.

Kanye West vrea să își schimbe numele, iar alegerea lui este șocantă

Kanye West vrea nu numai să i se spună Ye, ci ca acesta să fie numele lui și în acte.

Potrivit PEOPLE, rapperul de 44 de ani a solicitat schimbarea numelui său din buletin din Kanye Omari West în Ye.

În 2018, West anunțase pe Twitter că își va schimba numele de scenă în Ye, după lansarea albumului omonim. Într-un interviu acordat la vremea aceea, a spus că Ye este nu numai o prescurtare a numelui său, ci și un cuvânt cu semnificație religioasă pentru el.

„Cred că este cuvântul cel mai des folosit în Biblie, iar în Biblie înseamnă „tu”, a spus West despre titlul albumului său. „Deci eu sunt tu, sunt noi, suntem noi. Am trecut de la Kanye, care înseamnă singurul, la Ye, o reflexie a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tot.”

În documentele obținute de revista americană, West invocă „motive personale” pentru petiția sa de anul acesta și nu dă alte explicații.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru ca schimbarea să aibă loc, un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles ar trebui să aprobe această solicitare, ceea ce, subliniază publicația TMZ, are toate șansele să se întâmple, dat fiind că în California asumarea unui alt nume, inclusiv în acte, este destul de facilă.

PEOPLE a notat că fosta soție a rapperului, Kim Kardashian, încă folosește și numele West.

După despărțirea de aceasta, despre Kanye s-a spus că are o relație cu supermodelul Irina Shayk, dar se pare că legătura dintre cei doi a fost una pasageră.

„Kim și Kanye au o relație de prietenie”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu, după ce cei doi au fost văzuți luând masa împreună. „Pentru Kim a fost întotdeauna important să aibă o relație bună cu Kanye. Cu toate acestea, ei nu se vor împăca. Ea a acceptat invitația lui la prânz la începutul acestei săptămâni, pentru că sunt în punctul în care pot face asta. Nu există resentimente.”

Citește și:

Kanye West nu o vorbește de rău pe Kim Kardashian. Sau?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video