Kanye West vorbeste, din nou, despre incidentul cu Taylor Swift de la VMA 2009

In timpul unui concert in Filipine, Kanye West a facut referire, din nou, la ceea ce s-a intamplat cu Taylor Swift la MTV Video Music Awards 2009.

Kanye West vorbeste, din nou, despre incidentul cu Taylor Swift de la VMA 2009

Kanye West a vorbit inca o data despre incidentul controversat care a implicat-o pe Taylor Swift, de la MTV Video Music Awards 2009. Rapperul a dezvaluit cum acel moment a dus la crearea melodiei sale numita „Famous‟.

In timpul concertului sau din Filipine, de sambata seara, Kanye West, in varsta de 38 de ani a facut in discursul sau o referire la momentul din cadrul Premiilor MTV, denumindu-l „inceputul sfarsitului vietii mele.‟

„Aceasta este melodia care mi-a spart blocajul creativ, pentru ca este ceva ce am vrut foarte mult sa spun‟, a dezvaluit Kanye vorbind despre ultimul sau single. „Asa ca, daca intru in probleme pentru ca spun adevarul, ce mai este de spus in restul timpului? Si a trebuit sa lupt in fiecare zi a vietii mele, cu intreaga lume intoarsa impotriva mea, pentru ca am spus cu voce tare ceea ce toata lumea simtea. Dar asta este treaba unui artist, unui adevarat artist: sa nu fie controlat de finantele sale, de perceptii, sa fie controlat doar de adevarul sau.‟

Kanye a spus ca a fost atat de coplesit interpretand „Famous‟ live pentru prima oara, incat a cantat-o din nou in spectacol.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people