Kanye West și Kim Kardashian, din nou împreună în vacanță cu copiii

Rapper-ul pare să se simtă mai bine odată cu clipele de liniște petrecute în familie.

Kanye West și Kim Kardashian, din nou împreună în vacanță cu copiii

Kanye West și soția sa, Kim Kardashian, au plecat împreună săptămâna trecută într-o vacanță tropicală alături de cei patru copii, le-a spus o sursă apropiată celor de la E! News.

Abia întorși, ei se pregătesc de o a doua vacanță – „O să petreacă următoarele zile în camping, în aer liber”, dezvăluie sursa. „Profită de ocazia de a se relaxa împreună și de a petrece timp în familie”.

Încă de săptămâna trecută se zvonea că perechea își dorește o escapadă pentru a-și repune căsnicia pe picioare, însă aceeași sursă susține că cei doi se concentrează mai mult pe copii: „Kim și Kanye nu au discutat nimic serios cât au fost împreună. Kim mai ales nu a vrut să stârnească o ceartă cu soțul ei, fiindcă făceau totul pentru copii. De asemenea, nu s-ar certa niciodată în fața lor”.

„Kanye se simte mult mai bine și mult mai inspirat, se bucură cu adevărat de timpul petrecut cu soția și copiii săi”, adaugă o altă sursă. Schimbarea pozitivă se poate observa și din videoclipul postat de acesta pe Twitter, dansând alături de fiica sa, North – momentul a fost surprins de Kim, al cărei râs se putea auzi pe fundal.

Totul vine la scurt timp după ce, săptămânile trecute, faimoasa familie a fost implicată într-un scandal continuu generat de ieșirile publice incontrolabile ale lui Kanye West, care suferă de bipolaritate. Kim a revenit cu un story pe contul său de Instagram în care explica problemele soțului său, cerându-le fanilor să trateze cu „compasiune” situația lor „complicată și dureroasă”.

În centrul atenției a stat însă posibilul divorț dintre cei doi – „Kim e distrusă”, spunea o sursă. „Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine”.

Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia, iar Kim a fost de acord”, a mai adăugat sursa. „Ar face orice să își salveze relația”. Așa cum apare acum, se prea poate ca ideea rapper-ului să fi fost într-adevăr bună – rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în continuare, pentru cei doi.

Citește și:
Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people