Kanye West i-a interzis fiicei sale, North West, să mai poarte machiaj

Kanye West este un tată foarte strict și impune copiilor săi unele reguli cu care nici Kim Kardashian nu este de acord.

Kanye West i-a interzis fiicei sale, North West, să mai poarte machiaj

Kim Kardashian a dezvăluit într-un interviu acordat E!News cât de rigid este Kanye West și faptul că i-a interzis fiicei sale în vârstă de 6 ani, North West, să mai poarte machiaj.

„Ea adoră machiajul, însă tatăl ei nu o mai lasă să se machieze”, a dezvăluit Kim Kardashian. „Cred că el s-a săturat; a schimbat toate regulile. Eu am lăsat-o să poarte un pic de ruj roșu pe buze de Crăciun și o mai las să se machieze din când în când. Eu o las, dacă poartă o rochie neagră, chiar și să folosească ruj negru”.

North West a fost văzută purtând machiaj în numeroase rânduri: a avut ruj roșu pe buze la petrecerea de Crăciun organizată de familia Kardashian, a fost machiată cu eyeliner orange la emisiune SNL și chiar a apărut machiată pe coperta revistei Beauty Inc.

Obsesia lui North pentru produsele cosmetice și cele de machiaj nu este nouă, Kim dezvăluind anterior că a fost nevoită să își mituiască fiica cu rujuri numai pentru a o determina să iasă din casă împreună cu ea. „Deci, acum am probleme din acest motiv”, a mai spus Kim. „Noua regulă este complet fără machiaj”.

Ar fi interesant de știut ce părere are Kanye West despre faptul că North obișnuiește să împrumute și gențile și accesoriile de mii de euro ale mamei sale.


Citește și:
Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people