Kanye West a fost internat in spital pentru evaluare psihiatrica

Kanye West a fost internat in spital pentru evaluare psihiatrica, vestea venind la scurt timp dupa ce artistul a decis sa isi anuleze restul de concerte din turneul Saint Pablo.

Kanye West a fost internat in spital pentru evaluare psihiatrica

Kanye West a fost internat la UCLA Medical Center pentru evaluare psihiatrica.

Potrivit surselor citate de presa americana, Kanye, in varsta de 39 de ani, se afla la locuinta unuia dintre doctorii sai pentru tratament impotriva deprivarii de somn, atunci cand a fost chemata ambulanta, dar si politia pentru a-l duce la spital si a fi internat.

Prietenii artistului au declarat ca West a avut un „episod psihotic', cauzat de probleme pe care le are in casatoria cu Kim Kardashian, faptul ca nu poate dormi – „sta treaz cate 48 de ore consecutiv' -, dar si disputa pe care o are cu Jay-Z si Beyoncé.

In urma cu cateva zile, in timp ce ar fi trebuit sa sustina un concert in Sacramento, Kanye a avut un discurs incoerent, pe teme politice si personale, lansand tot felul de acuzatii la adresa lui Hillary Clinton, Beyoncé si Jay Z, dar si Mark Zuckerberg.

Kim Kardashian si-a anulat aparitia publica la Denise Rich’s Angel Ball, un eveniment ce a avut loc la New York – prima aparitie dupa atacul din Paris – pentru a fi alaturi de sotul ei.

Vestea conform careia Kanye West a fost internat a luat-o prin surprindere si pe mama lui Kim, Kris Jenner, care a spus reporterilor prezenti la eveniment ca West este „epuizat' si „pur si simplu foarte obosit'.

Si fanii isi arata suportul pentru artistul lor preferat folosind pe twitter hastag-ul #PrayForKanye, iar numeroase celebritati au postat mesaje de sustinere si incurajare.

Citeste si:
Ce spun despre noi reactiile la jefuirea lui Kim Kardashian?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people