Justin Timberlake, surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță

O nouă controversă îl are în centrul său pe Justin Timberlake, care a fost surprins în timp ce se ținea de mână cu o actriță, iar motivul este cu adevărat neașteptat.

Justin Timberlake, surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță

După ce Justin Timberlake a fost văzut în New Orleans ținându-se de mână cu o femeie, fanii acestuia imediat s-au întrebat care este motivul din spatele acestui gest.

Justin Timberlake a fost fotografiat stând la balconul unui bar din New Orleans, alături de colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright. Cu toate că nu ar părea un lucru chiar atât de rău faptul că au fost văzuți împreună, cei doi s-au ținut de mână, iar acest lucru a creat extrem de multe controverse. „La un moment dat, ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat mâna și au început să se țină de mână,” a declarat o persoană care a văzut această scenă.

O sursă a declarat pentru People următoarele lucruri: „Erau mai mulți oameni care stăteau pe balcon și cu siguranță nu se întâmpla nimic. Acolo se filma pentru filmul Palmer, ei joacă împreună în film, se înțeleg foarte bine și toată lumea a ieșit afară.”

De asemenea, aceeași sursă a afirmat faptul că Justin Timberlake nu ar face un asemenea gest în public, având în vedere faptul că el este căsătorit cu actrița Jessica Biel din anul 2012. „Să fim serioși acum, ei stăteau pe balconul unui restaurant cunoscut din New Orleans, iar el este o vedetă. Nu se întâmpla nimic.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Valentines ALL DAY, EVERY DAY since I found you. ❤️

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

În același timp, un reprezentant din partea actriței a decis să aducă lămuriri privind aceste speculații. „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din anul 2012. Ei s-au despărțit în anul 2011, iar în 2012 s-au împăcat, devenind și pentru prima dată părinți. 

Citește și:
Justin Timberlake a avut parte de un incident neobișnuit la Paris Fashion Week

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people