Justin Theroux face noi dezvăluiri despre despărțirea de Jennifer Aniston

Justin Theroux a decis să răspundă zvonurilor din ultimii trei ani privind relația și despărțirea de actrița Jennifer Aniston.

Justin Theroux face noi dezvăluiri despre despărțirea de Jennifer Aniston

Justin Theroux și Jennifer Aniston au rămas prieteni, în ciuda despărțirii de acum trei ani – cel puțin asta susține actorul, care a decis să răspundă zvonurilor lansate în ultimii ani la adresa lor.

„În mod normal am face asta în privat, dar dat fiind faptul că industria bârfelor nu se poate abține să nu facă din asta un întreg eveniment, vrem să transmitem direct adevărul”, spunea perechea într-o declarație pentru publicația E! News din februarie 2018. „Orice altceva se publică despre noi nu vine direct de la noi, e doar povestea din imaginația altcuiva. Până la urmă, suntem hotărâți să menținem respectul și iubirea profundă pe care le avem unul pentru celălalt.”

Însă cuvintele sincere de mai sus nu au reușit să împiedice zvonurile care s-au adunat în ultimii ani. Unul dintre ele, de exemplu, punea despărțirea dintre Aniston și Theroux pe seama dorinței acestora de a locui în colțuri opuse ale Statelor Unite.

„E o poveste deloc adevărată, în mare parte”, susține Justin Theroux într-un nou interviu pentru publicația Esquire. „Uite, oamenii își tot creează povești care să îi facă să se simtă mai bine sau care să simplifice lucrurile pentru ei. Tot acel concept de genul: „Persoanei ăsteia îi place rock ‘n’ roll-ul, celeilalte îi place jazz-ul. Desigur că asta era!”, pur și simplu nu e cazul.”

În ciuda despărțirii, Justin Theroux, în vârstă de 49 de ani, și Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, au menținut o relație de prietenie. De fapt, cei doi actori au mulți prieteni comuni și chiar au petrecut Ziua Recunoștinței împreună în 2019, iar anul acesta Theroux i-a lăsat o urare cât se poate de frumoasă lui Jennifer, de ziua ei.

„Aș spune că am rămas prieteni”, punctează Theroux. „Nu vorbim zilnic, dar ne mai sunăm. Stăm pe FaceTime, ne scriem. […] Fie că-ți place sau nu, nu am avut o despărțire prea dramatică, și ținem unul la celălalt. Sunt sincer când spun că prețuiesc prietenia noastră”, a adăugat actorul. „De asemenea, mă face să râd foarte, foarte tare. E o persoană amuzantă. Ar fi și păcat să nu mai vorbim, pentru mine cel puțin. Și mi-ar plăcea să cred că e la fel și pentru ea.”

Cât despre reușita de a menține pacea după o despărțire, Justin Theroux crede că „atunci când începi să te pricepi la relații – și iată-mă, single – dacă iubești o persoană la fel de mult precum o iubeai în timpul relației, asta te va face să o iubești la fel de mult și în afara relației.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul a vorbit prima dată despre despărțirea de Jennifer Aniston într-un interviu din septembrie 2018 acordat publicației The New York Times – și se pare că nu s-au schimbat prea multe de la declarațiile de atunci:

„Vestea bună e că a fost probabil cea mai – și îmi aleg cu mare grijă cuvintele – cumva cea mai blândă despărțire, nu a fost niciun fel de dușmănie”, spunea el. „Din nou, niciunul dintre noi n-a murit, și nici nu ne-am apucăm să ne întindem capcane. E mai mult, ceva amical. E plictisitor, dar știi, ne respectăm suficient de mult încât să facem totul să fie cât mai puțin dureros posibil.”

Citește și:
Filmul House of Gucci i-a indignat pe membrii familiei Gucci: „Oribil’

Text: Cristiana Daraban
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video