Justin Bieber si-a lovit un fan

Justin Bieber si-a lovit un fan, acesta incercand sa-l atinga pe cantaretul aflat in masina sa, reactia socandu-l pentru tanar.

Justin Bieber si-a lovit un fan

Cantaretul in varsta de 22 de ani este implicat din nou intr-un incident violent si se pare ca acest lucru devine o obisnuinta in turnee. Justin Bieber si-a lovit un fan care a incercat sa il atinga, pumnul primit facandu-l pe acesta sa sangereze.

Ieri cantaretul se indrepta spre concertul din Barcelona si un fan a incercat sa il atinga, strecurandu-si mana prin geamul masinii in care se afla acesta. Gestul lui a fost pedepsit de Justin, care a mentionat si in trecut ca are nevoie de intimitate.

Citeste si:
Castigatorii MTV EMA 2016

Desigur, fapta sa poate fi blamata, insa trebuie sa recunoastem ca nimanui nu i-ar placea sa fie atins in propria masina. De regula, ne gandim ca persoanele publice ar trebui sa accepte atentia pe care o primesc, insa intimitatea acestora trebuie respectata.

Cu toate acestea, violenta nu este chiar cea mai buna metoda de a-ti impune limitele, mai ales ca Justin a fost implicat si in luna iunie intr-un astfel de incident. Acesta ar trebui, poate, sa isi gaseasca un mod de a avea intimitate, fara sa atace oamenii, mai ales ca multi dintre acestia il adora.

Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people