Julia Roberts și Cameron Diaz povestesc despre filmările comediei romantice „My Best Friend`s Wedding”

„My Best Friend`s Wedding” a avut premiera în urmă cu mai mult de 20 de ani, iar actorii și-au amintit de perioada filmărilor în cadrul unei reuniuni speciale.

Julia Roberts și Cameron Diaz povestesc despre filmările comediei romantice „My Best Friend`s Wedding”

Julia Roberts, Cameron Diaz, Dermot Mulroney și Rupert Everett apar în numărul special al publicației Entertainment Weekly și își amintesc de perioada filmărilor comediei romantice „My Best Friend`s Wedding”, a cărei premieră a avut loc în 1996.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hi.. so this happened.. 💗

O postare distribuită de Cameron Diaz (@camerondiaz) pe

Julianne (Roberts) și Michael (Mulroney) sunt doi prieteni care au jurat că se vor căsători dacă la vârsta de 28 de ani sunt încă singuri. Înainte ca Julianne să împlinească 28 de ani, Michael anunță că se va căsători cu Kimmy (Diaz), ceea ce o face pe Julianne să conștientizeze că este îndrăgostită de el, iar cu ajutorul lui George (Everett), decide să-i saboteze nunta.

„Sora mea vitregă este obsedată de acest film. Am fost în Chicago în urmă cu un an jumătate și m-a dus în fiecare locație. Îmi spunea – Îți amintești când mergeai pe stradă aici și apoi.. – A fost foarte distractiv. Iar ea continua – Eu da, înseamnă foarte mult pentru mine, deci aș vrea ca măcar să te prefaci că îți amintești”, povestește Cameron Diaz.

Rupert Everett are, de asemenea, o relație specială cu acest film, o experiență în urma căreia se uită cu melancolie. „Cu toții ne-am înțeles imediat foarte bine. Și toată lumea a avut o conexiune imediată pe ecran, puteai simți acest lucru. Iar pentru mine, a fost magic. Dar ultima oară când l-am văzut, m-a făcut să plâng doar gândindu-mă la cât de magică a fost acea perioadă, acea vară.”

Dermot Mulroney le-a spus celor de ET că nu ar da acest film pentru nimic în lume. „Mi-a plăcut că a fost personajul principal din acest film și că Julia Roberts îl plăcea. Mi-au plăcut acele elemente evidente, dar avea și propria lui poveste. Scria despre sport, era îndrăgostit în moduri despre care multe persoane încă se ceartă cu mine.”

Între timp, Julia Roberts a acceptat rolul din film pentru că i s-a părut „inteligent și amuzant”. „Am iubit această comedie. Scena care mi s-a părut cea mai autentică a fost aceea când, în sfârșit, îi spun personajului lui Dermot „Alege-mă pe mine. Lasă-mă să te fac fericit.” Doar acea replică – este atât de succintă și dulce și semnificativă.”

Mulroney și Roberts și-au menținut prietenia încă de atunci, jucând împreună și în „August: Osage County” din 2010 și în „Homecoming” anul trecut. „Este prietenul meu. Suntem de atât de mult timp unul lângă celălalt, acesta ar fi al treilea film în care jucăm împreună, și este unul dintre motivele pentru care merită să fii de atât de mult timp în industrie – când te poți întoarce la relații„, a declarat Julia Roberts anul trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

With the best! ❤️

O postare distribuită de Dermot Mulroney (@dermotmulroneyofficial) pe

Citește și:
Cum vede Jennifer Aniston faptul că împlinește 50 de ani

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people