Julia Louis-Dreyfus în lupta cu cancerul: mesajul emoționant al copiilor ei

Nu mai e un secret de ceva timp că Julia Louis-Dreyfus se află în chimioterapie, tratamentul pentru cancerul de sân pe care l-a început în septembrie. Pentru ultima ședință, fiii ei i-au pregătit un mesaj emoționant... și foarte amuzant.

Julia Louis-Dreyfus în lupta cu cancerul: mesajul emoționant al copiilor ei

Când am auzit că Julia Louis-Dreyfus suferă de cancer de sân, mi-a căzut cerul în cap. La propriu, și nu doar pentru că Julia Louis-Dreyfus este una dintre actrițele mele preferate, care m-a făcut întotdeauna să râd în hohote, de la Seinfeld la The New Adventures of Old Christine și la Veep, ci pentru că anunțul ei a venit într-o perioadă în care și eu urmam tratamentul pentru același lucru (despre care am mai povestit aici) și mi s-a părut nedrept.

Dar cancerul e o mizerie și sunt convinsă că Julia Louis-Dreyfus nu o să se lase doborâtă prea curând de el (dacă vrei să afli mai multe despre cum se simte tratamentul pentru cancer de sân, citește aici un interviu cu o tipă care a făcut revista Sante, care ajută femeile care trec prin chimio, radio sau imunoterapie fix cu asta).

Iar partea bună a acestei povești este că, pe contul ei de Instagram, actrița a postat mesajele de încurajare pe care le-a primit de la familia, apropiații și colegii ei pe parcursul ședințelor de chimioterapie. Sunt filmulețe amuzante, pline de glume nepotrivite, dar care sunt mai eficiente decât mesajele de tipul ești cea mai puternică, o să reușești' – tocmai pentru că în astfel de situații nu ești niciodată atât de puternică pe cât ți-ai dori să fii și nici nu ai cum, și atunci un pic de umor nepotrivit ajută.

Pentru ultima tură de chimioterapie, Julia a postat un astfel de clip realizat de fiii ei, însoțit de caption-ul: Băieții mei frumoși @henryhallmusic și @charlie_hall au făcut asta pentru mine azi, în ultima zi de chimioterapie. Cam tare, nu? Nu sunt niște drăguți?'.

Julia Louis-Dreyfus este actriță și producătoare și a câștigat mai multe premii Emmy pentru munca ei în TV decât oricare alt actor.

Pe 28 septembrie 2017 Julia Louis-Dreyfus a anunțat pe Twitter că suferă de cancer de sân, primind diagnosticul la doar o zi după ce a primit troferul Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Comedy Series – pentru rolul din Veep.

Anunțul ei a sunat așa: Una din opt femei face cancer de sân. Astăzi, eu sunt aceea. Vestea bună este că am cel mai tare grup de susținători, familie și prieteni, și o asigurare medicală fantastică prin intermediul sindicatului din care fac parte. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că hai să ne batem cu toate cancerele și să facem din accesul universal la sănătate o realitate.'

Baftă, Julia!

Citește și:
Celebritățile îi trimit mesaje de încurajare actriței Julia Louis-Dreyfus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people