Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer de san

O veste care ne intristeaza enorm, mai ales ca este una dintre actritele noastre preferate, Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer.

Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer de san

Este una dintre actritele pe care o urmarim cu mult drag, indiferent care este proiectul in care este implicata, dar vestea de azi ne-a intristat peste masura: Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer de san.

Actrita cunoscuta pentru rolurile din „Veep” si „Seinfeld” a marturisit pe Twitter ca a fost diagnosticata cu cancer de san.

„Una din opt femei fac cancer de san”, a scris Julia Louis-Dreyfus, in varsta de 56 de ani. „Azi, eu sunt aceea.”

„Vestea buna este ca am cel mai grozav grup care ma sustine si caruia ii pasa de mine, familie si prieteni, si o fantastica asigurare”, a mai precizat ea. „Vestea proasta este ca nu toate femeile sunt atat de norocoase, asa ca hai sa luptam impotriva tuturor tipurilor de cancer si sa facem o realitate din ingrijirea universala a sanatatii”.

Julia Louis-Dreyfus, diagnosticata cu cancer de san nu a mai dat publicitatii alte detalii.

La inceputul lunii acesteia, starul din „Veep” a castigat al saselea premiu Emmy consecutiv, stabilind un record pentru cele mai multe premii castigate pentru acelasi rol, in aceeasi productie tv.

Speram ca actrita va trece cu bine peste acest diagnostic si o vom vedea in continuare, multi ani de acum inainte, pe micile si marile ecrane.

Citeste si:
Ricky Martin, apel emotionant pentru gasirea fratelui sau disparut in Porto Rico

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people