Johnny Depp susține că James Franco ar fi agresat-o sexual pe Amber Heard

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard se tot complică deoarece actorul susține că fosta sa soție i-ar fi spus că James Franco ar fi agresat-o sexual.

Johnny Depp susține că James Franco ar fi agresat-o sexual pe Amber Heard

Procesul și conflictul dintre Johnny Depp și Amber Heard se complică din ce în ce mai mult deoarece este implicat acum și James Franco. 

Mai exact, în timpul înfățișării din cadrul procesului intentat de Johnny Depp fostei sale soții, Amber Heard, dar și tabloidului britanic The Sun pentru defăimare, actorul a spus că a fost șocat atunci când Amber a acceptat să apară în filmul The Adderall Diaries din 2015 alături de James Franco. Johnny Depp a susținut că în trecut Amber Heard ar fi făcut „comentarii negative” la adresa comportamentului lui James.

Johnny Depp a vorbit despre comportamentul lui James Franco în contextul în care a fost întrebat dacă a fost gelos pe el. „M-a șocat că dintr-o dată a fost extrem de prietenoasă și fericită cu el. Mi-a spus foarte multe lucruri despre Dl. Franco, cum ar fi că a încercat să o sărute și că i-ar fi făcut avansuri sexuale într-un alt film în care au lucrat împreună. Mi-a spus că este nebun și violator. A mai zis că a fost destul de agresiv cu aceste avansuri.”

Întrebat dacă este sigur de ceea ce susține, Johnny Depp a spus că „este doar un cuvânt care scoate în evidență acțiunile domnului Franco din ce mi-a spus doamna Heard. A trebuit să scape de aceste avansuri, care erau frecvente, ea simțea că el era înspăimântător, de asta spun că era violator.”

În iulie 2019, echipa de avocați a lui Johnny Depp plănuia să îl citeze pe James Franco în procesul intentat fostei sale soții. Potrivit E! News, James Franco era citat după ce o înregistrare video îl arată pe acesta intrând într-un lift cu Amber Heard la doar câteva ore după ce ea a avut o ceartă explozivă cu Johnny Depp. În urma acestui conflict, actrița ar fi avut numeroase vânătăi pe față și corp, însă Johnny Depp o acuză că totul era doar machiaj, pentru a primi publicitate pozitivă.

Înregistrarea în care apare și James Franco a fost făcută cu doar o zi înainte ca Amber Heard să depună actele pentru divorț. În ciuda acestei citații trimise către James Franco, avocatul lui Amber Heard a declarat pentru E! News că acest video este „irelevant.” „Amber Heard și James Franco au trăit în același complex de apartamente și pur și simplu au luat liftul în același timp. Atât. Johnny Depp și echipa sa au încercat, dar nu au reușit să creeze o poveste senzuală bazată pe aceste înregistrări video. Este stupid.”

În ianuarie 2018, după ce James Franco a câștigat Globul de Aur pentru rolul său din The Disaster Artist, mai multe actrițe l-au acuzat de hărțuire sexuală, precum Ally Sheedy, Sarah Tither-Kaplan și Violet Paley. Ulterior, actorul a spus că aceste acuzații nu sunt clare și că susține în continuare că oamenii ar trebui să vorbească despre aceste incidente. 

Actorul Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare, cerând daune de 50 de milioane de euro, după ce Amber a scris în Washington Post despre experiența personală ca victimă a violenței domestice. Deși numele actorului nu apare în articol, Depp insistă că lui i-a fost adresat.

Citește și:
Johnny Depp mărturisește că i-a oferit marijuana fiicei sale, Lily-Rose

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people