Johnny Depp, la un pas de o nouă căsătorie?

Johnny Depp și-a regăsit fericirea alături de o dansatoare din Rusia, iar potrivit unei surse, deja ar avea planuri serioase de căsătorie.

Johnny Depp, la un pas de o nouă căsătorie?

Noua iubită a lui Johnny Depp, Polina Glen, este o dansatoare de origine rusă, alături de care ar avea planuri serioase, potrivit Daily Mail. Polina, care ar avea în jur de douăzeci și cinci de ani, l-a întâlnit pe Johnny Depp la o petrecere din L.A. anul trecut, a dezvăluit o sursă apropiată rusoaicei. Recent, actorul a fost fotografiat în timp ce-și îmbrățișa și săruta iubita, într-un hotel din Belgrad, Serbia.

Cei doi au fost văzuți împreună și în luna mai a anului trecut, în timp ce el era în turneu în Moscova cu formația în care este solist, The Hollywood Vampire. Polina, originară din St. Petersburg, este o dansatoare profesionistă și coregraf, iar potrivit aceleiași publicații, se pare că locuiește cu Johnny Depp în conacul său de pe Sunset Boulevard. „Polina era la această petrecere din L.A., Johnny Depp a văzut-o și s-a prezentat. Ea nu știa cine este. El are probleme legale cu fosta lui soție, o vede pe această frumoasă și tânără dansatoare rusoaică, ce nu vrea nimic de la el. Când a aflat cine este de fapt, a fost fericită”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🐆

O postare distribuită de POLINA GLEN (@polinaglen) pe

Polina Glen, a cărei familie locuiește în Rusia, ar fi venit în Statele Unite în urmă cu doi ani, pentru a-și urma pasiunea de a deveni dansatoare profesionistă. „Este foarte iubitoare și talentată. Îi place ca viața ei personală să rămână privată”, a adăugat sursa despre Polina, spunând că cei doi sunt îndrăgostiți, iar Johnny ar vrea să o ceară în căsătorie.

Starul din „Pirații din Caraibe” nu a fost văzut cu o altă femeie de când s-a despărțit de fosta lui soție, Amber Heard, în urma acuzațiilor de violență domestică. Divorțul dintre cei doi s-a finalizat în 2017, actrița primind în urma procesului suma de șapte milioane de dolari.

Citește și:
Selena Gomez, declarații emoționante despre terapie, dragoste și nevoia de a fi singură

Foto: Instagram, Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people