Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, pe Amber Heard, pentru defăimare

La sfârșitul anului trecut, Amber Heard a vorbit deschis și cu amănunte despre abuzurile fizice și emoționale pe care le-a suportat pe durata căsătoriei cu Johnny Depp.

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, pe Amber Heard, pentru defăimare

Acum, Depp a decis să o dea în judecată pe fosta lui soție, pentru defăimare, cerând daune de 50 de milioane de dolari. Potrivit Variety, în actele depuse la tribunal de Johnny Depp scrie că „Heard nu este o victimă a abuzurilor domestice, este un autor al abuzurilor” și că „declarațiile făcute de ea nu sunt nimic mai mult decât o farsă elaborată menită a atrage publicitate pozitivă pentru cariera ei”. Avocații lui Depp mai susțin că Heard a avut o relație romantică cu Elon Musk, fondatorul Tesla, pe toată durata căsătoriei cu Depp.

„Această acțiune frivolă este doar unul dintre ultimele eforturi disperate ale lui Johnny Depp de a o reduce la tăcere pe Amber Heard”, a declarat avocatul actriței pentru Variety, „Acțiunile domnului Depp demonstrează că nu este capabil să accepte adevărul despre comportamentul lui abuziv”.

La sfârșitul anului trecut Amber Heard susținea că ea și Johnny Depp aveau o poreclă pentru alter ego-ul lui violent. „Johnny și cu mine ne referim la cealaltă personalitate a sa, acea parte a lui care este prezentă atunci când mă bate – îl numim monstrul, l-am numit așa ani la rând. Eram îngrozită de monstru.”

Mai mult decât atât, Amber a continuat prin a spune că în data de 21 mai 2016, în timp ce se aflau la casa lor din Los Angeles, Depp a aruncat către ea un telefon, nimerind-o direct în față. Apoi, a început să spargă obiecte din sticlă, inclusiv o lampă și suporturi de lumânări. Raquel Pennington, prietena actriței din Aquaman, a declarat că a ajuns la casa celor doi soți după ce a primit un mesaj de la Amber în care îi spunea că Depp a lovit-o în față cu telefonul și că distruge obiecte prin casă. Mai mult decât atât, echipa de securitate ar fi intrat în casă după ce a auzit mai multe țipete, convingându-l pe actor să părăsească locuința.

În afară de procesul intentat fostei sale soții, Depp a mai dat în judecată și tabloidul britanic The Sun, tot pentru defăimare, după ce publicația a folosit un titlu în care Depp era descris ca „Bărbat care și-a bătut soția”. Divorțul dintre Heard și Depp s-a finalizat în ianuarie 2017.

Citește și:
Johnny Depp: 16 transformari spectaculoase din filme

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people