Johnny Depp este acuzat de violență, din nou

Actorul Johnny Depp este acuzat de violență, din nou. De data aceasta, starul va răspunde în fața unui tribunal pentru presupusele acte de violență care ar fi avut loc pe platoul de filmare al unei pelicule despre viața rapperului Notorious B.I.G.

Johnny Depp este acuzat de violență, din nou

Deja nu mai este o surpriză să auzim că Johnny Depp este acuzat de violență, după ce acuzații similare au ieșit la suprafață și în perioada procesului de divorț intentat de Amber Heard. De data aceasta, cel care face acuzațiile este un membru al echipei filmului City of Lies, care spune povestea vieții și a morții rapperului Christopher Wallace aka Notorious B.I.G.

Conform publicației Time, managerul de locație al peliculei, Greg Brooks, a intentat proces și regizorului și producătorilor filmului, la Los Angeles County Superior Court.

Johnny Depp este acuzat de violență – ce știm până acum

Johnny Depp este acuzat de violență pe platourile de filmare ale pelicului City of Lies, un proiect care ar trebui să se lanseze în această toamnă. În film, Depp joacă rolul unui detectiv care investighează moartea încă suspectă a rapperului, în 1997.

Greg Brooks susține că în aprilie anul trecut l-a anunțat pe regizorul Brad Furman că nu mai pot filma în respectiva noapte, deoarece nu aveau permisiunile legale necesare. Se pare că Furman l-ar fi presat pe angajat să îl anunțe el însuși pe actor de faptul că filmările nu pot continua. Brooks a declarat că Johnny Depp mirosea a alcool și că a țipat la el și l-a lovit de două ori în stern. Îți dau o mie de dolari să mă pocnești în față chiar acum!', i-ar fi strigat actorul. Brooks susține și că s-a întors la muncă și i s-a cerut să semneze o declarație conform căreia nu ar fi urmat să depună vreo plângere în urma incidentului. După ce a refuzat, Brooks a fost concediat pe loc.

Dincolo de faptul că Johnny Depp este acuzat de violență, procesul pune și problema umilirii angajatului, a închiderii contractului și a suferinței mentale și fizice pe care a suferit-o Brooks. Acesta spune și că producătorii ar fi trebuit să știe că Depp utilizează alcool și droguri la muncă și că acest fapt este o amenințare pentru cei care lucrează alături de el.

Citește și:
Amber Heard a obținut un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp

Foto:

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people