John Travolta a avut un partener de dans mai neobișnuit la Cannes…

John Travolta a dansat pe scenă alături de un artist celebru, dar mișcările lui nu au fost tocmai cele mai reușite.

John Travolta a avut un partener de dans mai neobișnuit la Cannes…

Actorului nu părea să îi pese prea mult de reacția publicului, ceea ce a făcut întreg momentul și mai amuzant.

Petrecerea continuă la Cannes. Aflat acolo la premiera noului film în care el și soția lui joacă roluri principale, actorul în vârstă de 64 de ani nu s-a sfiit să se alăture rapperului 50 Cent și să danseze pe melodia sa 'Just a Lil Bit'. S-a văzut încă de la începutul melodiei ce are peste un deceniu vechime că John Travolta urma să încingă atmosfera, deoarece a dansat și în drum spre scenă.

Chiar dacă 50 Cent a schimbat ținuta de gală cu una mult mai casual pentru interpretare, starul Gotti și-a păstrat costumul de gală și a reușit să-și arate mișcările de dans care nu se pliau în totalitate pe ritmulrile melodiei rap.

https://www.instagram.com/p/Bi1gLLlHyfU/?tagged=johntravolta

În aceeași seară, cu câteva momente înaintea filmării momentului ce a devenit viral, John Travolta a apărut pentru prima dată la Cannes Film Festival însoțit de întreaga familie, Kelly Preston (soția sa) și cei doi copii, Ella Bleu și Benjamin. În timp ce actorul a ales să poarte un costum negru de catifea, soția sa a purtat o rochie fără bretele care i-a pus în evidență formele voluptoase și a făcut-o să arate perfect alături de soțul ei și cei 2 copii.

Ella, fiica în vârstă de 18 ani a ales o ținută similară cu cea a mamei ei, bazându-se însă doar pe alb și negru. În timp ce Kelly a purtat o rochie off the shoulders, fiica sa a fost puțin mai rezervată și a purtat un cardigan vaporos peste rochie.

John Travolta și Kelly Preston formează un cuplu încă din 1991 și pe lângă cei doi copii au mai avut un fiu care a suferit de autism și care a decedat la vârsta de doar 16 ani.

Noul film Gotti va apărea în cinematografe din luna iunie.

Citește și:
Adevarata poveste despre rochia „Travolta' purtata de Printesa Diana

Text: Sayyad Roxana
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people