Jodie Foster, moment special alături de soția ei, Alexandra Hedison, la Globurile de Aur 2021

Jodie Foster s-a numărat printre câștigatorii din cadrul Globurilor de Aur 2021 și a sărbătorit alături de soția ei, Alexandra Hedison.

Jodie Foster, moment special alături de soția ei, Alexandra Hedison, la Globurile de Aur 2021

Jodie Foster a primit în cadrul Globurilor de Aur 2021 premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un lungmetraj în urma performanței sale din thriller-ul The Mauritanian, în care a interpretat-o ​​pe Nancy Hollander. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit acasă, alături de soția ei, Alexandra Hedison.

După aflarea veștii că a câștigat acest premiu, actrița și-a sărutat soția, acest moment venind la distanță de opt ani de când Jodie Foster și-a făcut coming out-ul în 2013 la Globurile de Aur. „Îmi iubesc soția. Mulțumesc, Alex!”, a spus Jodie Foster, stând pe canapea alături de Alexandra Hedison și câinele lor.

Partenera actriței Jodie Foster, Alexandra Hedison, a publicat pe contul de Instagram un video din culisele acelui moment. „Șocul din culise. Ai câștigat! În fiecare zi sunt mândră de tine, dar de data asta a fost incredibil de distractiv”, a scris Alexandra Hedison pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Hedison (@alexandrahedison)

De-a lungul anilor, Jodie Foster a fost discretă în ceea ce privește orientarea ei sexuală. În 2013, actrița în vârstă de 58 de ani a câștigat premiul Cecil B. De Mille pentru întreaga carieră în cadrul Globurilor de Aur și a vorbit atunci despre faptul că este lesbiană. În discursul emoționant de acceptare al premiului, Jodie Foster a adus în discuție faptul că atenția primită în mod constant din partea publicului a determinat-o să nu dezvăluie detalii din viața ei personală.

„Dacă tot sunt aici şi sunt pusă pe confesiuni, o să spun ceva ce n-am putut niciodată să spun în public. E o declaraţie care mă face un pic nervoasă, dar am s-o spun tare şi răspicat. Acesta nu va fi un discurs care să conţină vreo mare dezvăluire, pentru că eu am făcut deja asta acum o mie de ani, într-o perioadă în care o fată sensibilă se dezvăluia mai întâi familiei şi prietenilor, apoi colegilor, apoi celor care o cunoşteau… Dar acum mi se spune că o celebritate trebuie să spună toate detaliile despre viaţa ei intimă într-o conferinţă de presă sau într-un reality-show”, a spus Jodie Foster la Globurile de Aur în 2013.

La vremea respectivă, Jodie Foster i-a mulțumit public și fostei sale partenere, producătoarea Cydney Bernard, alături de care are și doi băieți, Charles și Kit. „Îi mulţumesc fostei mele partenere, surorii mele de suflet în această viaţă. Cea mai bună prietenă de 20 de ani încoace, Cydney Bernard. Îţi mulţumesc Cyd! Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de băieții noştri extraordinari, Charlie şi Kit, care sunt motivul pentru care respir şi evoluez.”

Jodie Foster și Alexandra Hedison, care este fotografă și regizoare, s-au căsătorit în anul 2014. La vremea respectivă, vestea a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al actriței.

Citește și:
Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedetele care au participat virtual la Globurile de Aur 2021

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people