Jim Carrey vorbește despre nesiguranța de a reveni la Hollywood

Jim Carrey vorbește într-un nou interviu despre serialul „Kidding”, care debutează pe HBO la sfârșitul acestei luni și despre cum a vrut să distrugă Hollywood-ul.

Jim Carrey vorbește despre nesiguranța de a reveni la Hollywood

Actorul în vârstă de 56 de ani a făcut o pauză în ultimii ani de la actorie, dar se reîntoarce odată cu premiera noului show al HBO, „Kidding', la sfârșitul lunii august. Jim Carrey apare pe coperta revistei The Hollywood Reporter și vorbește în interviu despre cum a vrut să părăsească lumea Hollywood-ului, explicând „Pur și simplu nu am mai vrut să mai fac parte din această industrie'.

„Nu mi-a plăcut felul în care corporațiile au început să preia totul. Și poate și pentru că m-am simțit foarte atras de o formă diferită de creativitate, mi-a plăcut să am control total asupra picturii, fără ca o echipă să-mi spună despre cât de bine ar fi să apar în nu știu ce film', a continuat Jim.

Carrey își aduce aminte de rolul său din „Ace Ventura', din 1994, și cum voia să facă glume pe seama actorilor principali de la Hollywood. „Planul meu nu a fost să mă alătur Hollywood-ului, ci să îl distrug'. După premiera filmului, Carrey a devenit un star de cinema, dar nu s-a bucurat atât de mult de faima care a însoțit titlul. „Vine cu o anumită greutate', adaugă Jim. „Poți visa cât de mult vrei, dar până îl obții, nu realizezi că nu este chiar cel mai confortabil loc, mai ales pe termen lung'.

Deși actorul se întoarce pe platourile de filmare cu „Kidding', Carrey spune că nu o simte ca pe o revenire completă. „Nu m-am întors în același mod. Nu simt că sunt micul Jim care încearcă să se țină strâns de un loc din stratosferă – nu mai simt că trebuie să mă agăț de ceva'.

În ceea ce privește revenirea lui într-un rol principal în serialul „Kidding', Jim Carrey afirmă că se regăsește în acest proiect. „Mereu aștepți acel lucru pe care îl recunoști ca fiind o parte din tine. Iar experiența de viață de aici s-a potrivit. Am trecut prin multe pierderi, și cumva, am ajuns pe partea cealaltă, într-un loc în care îi pot privi pe toți cei din jur în ochi și să simt că suntem pe aceeași lungime de undă'.

Citește și:
Jim Carrey picteaza – actorul a vorbit despre noua sa pasiune, arta

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people