Jim Carrey îl acuză pe Donald Trump de „răpire de copii”

Jim Carrey a ținut un discurs impresionant la acceptarea premiului „Charlie Chaplin Award for Humor", dedicându-l numeroaselor persoane criticate de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Jim Carrey îl acuză pe Donald Trump de „răpire de copii”

Jim Carrey a primit premiul „Charlie Chaplin Award for Humor” în cadrul Los Angeles Britannia Awards la sfârșitul săptămânii trecute, folosindu-și discursul de acceptare pentru a evidenția problemele care au acaparat Statele Unite în ultimul timp.

Vorbind despre starul al cărui nume este purtat de premiu, Jim Carrey a spus: „El a preluat aripa dreaptă a Americii din acea perioadă, cele mai cumplite imoralități, ura pentru imigranți, disprețuirea pentru adevăr și abuzul de putere. Ne luptăm cu aceleași situații malefice astăzi”.

Referindu-se la politica reținerii imigranților, în urma căreia mii de copii au fost separați de familiile lor, actorul a continuat prin a spune „Lipsa rușinii nu este și nu va fi niciodată o super putere. Este semnul unui răufăcător. Răpirea copiilor nu este ceea ce face o națiune extraordinară. Aproape jumătate din America crede în acest moment că există un plan diabolic foarte profund și sinistru pentru… ce? Să aibă parte de asigurarea medicală?”.

Jim Carrey a dedicat premiul câtorva persoane care încă luptă pentru dreptate și adevăr, precum Christopher Steele, autorul din spatele dosarului lui Trump, Christine Blasey Ford, care l-a acuzat pe Brett Kavanaugh, nominalizat la Curtea Supremă, de abuz sexual, fotbalistul Colin Kaepernick și Robert De Niro, unul dintre cei mai cunoscuți democrați și critici ai lui Trump care a primit recent o bombă în cutia poștală.

„Noi în America suntem dezinformați. Reality show-urile ne-au deformat ideea de ceea ce înseamnă un erou, sau ceea ce este adevărul de fapt. Așa că, în seara aceasta, aș vrea să dedic premiul celor care ne reamintesc de virtuțile noastre, de adevăr”, a încheiat actorul.

La începutul acestui an, Carrey și-a încurajat fanii să-și șteargă conturile de Facebook după ce s-a descoperit că, în urma intervenției Rusiei în alegerile din 2016 din Statele Unite, au existat diferențe notabile la numărul de voturi.

Citește și:
Jim Carrey vorbește despre nesiguranța de a reveni la Hollywood

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people