Jessica Chastain și-a întâmpinat primul copil, născut de o mamă surogat

Jessica Chastain și soțul său, Gian Luca Passi de Preposulo, și-au întâmpinat primul copil, o fiică pe nume Giulietta Passi Chastain, adusă pe lume de o mamă surogat.

Jessica Chastain și-a întâmpinat primul copil, născut de o mamă surogat

Jessica Chastain a fost văzută ținându-și fiica în brațe la începutul săptămânii trecute, în New York, cuplul vizitând un doctor pediatru în Upper East Side, potrivit Page Six. Giulietta are deja patru luni, Jessica fiind surprinsă împingând un cărucior în luna octombrie a acestui an, în timp ce soțul ei a fost văzut cărând un scaun de mașină pentru copil, în urmă cu puțin timp.

Jessica, în vârstă de 41 de ani, și Gian Luca, în vârstă de 36 de ani, au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a avea un copil.

Jessica și Gian Luca s-au căsătorit după cinci ani de relație, în orașul italian Treviso, în apropiere de Veneția, în luna iunie a anului trecut, potrivit Daily Mail. Nunta a fost cât se poate de privată, cei doi refuzând să împartă detalii despre relația lor cu presa. Gian Luca lucrează în industria modei și este descendentul unei familii nobile din Italia.

Citește și:
Jessica Chastain, nemultumita de imaginea femeii in cinematografie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people