Jessica Biel a postat o imagine adorabilă cu Justin Timberlake de ziua acestuia

Jessica Biel demonstrează încă o dată că ea și Justin Timberlake formează un cuplu perfect, postând o imagine adorabilă și amuzantă în care apare alături de acesta.

Jessica Biel a postat o imagine adorabilă cu Justin Timberlake de ziua acestuia

Jessica Biel dovedește încă o dată că ea și soțul ei, Justin Timberlake formează cuplul perfect, postând o imagine adorabilă cu artistul, de ziua lui.

Justin Timberlake a împlinit 38 de ani, așa că Jessica a postat pe Instagram o imagine amuzantă cu el, sub apă.


„Din zilele cu costum de baie roz cu volane și poze subacvatice, tu mi-ai adus atât de multă bucurie și zâmbete în viață, așa că dau vina pe tine pentru ridurile (de expresie, n.r.). Dar nu le-aș da pentru nimic în lume. Prefer să le port cu mândrie știind că sunt cel mai norocos om care are onoarea de a-ți auzi glumele, cuvintele, vocea, în fiecare zi a vieții mele”, a scris Jessica Biel în descrierea fotografiei.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Jessica Biel și Justin Timberlake au sărbătorit aniversarea artistului cu o zi înainte, Justin postând și un video în care soția sa doarme în mașină. „Mă pregătesc pentru marea noastră seară. Doar mă pregătesc”, a spus Jessica când și-a dat seama că este filmată. Ulterior, actrița a scris un comentariu la postarea lui Justin, spunând: „O fată are nevoie de somnul de frumusețe înainte să meargă în club”, iar noi suntem perfect de acord cu ea!

Citește și:
Justin Timberlake povestește cum s-a îndrăgostit de Jessica Biel

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people