Jessica Alba vorbește deschis despre viața de mamă și provocările pe care le întâmpină

Jessica Alba este o actriță extrem de sinceră și nu îi este teamă să își arate și latura vulnerabilă și să spună că lucrurile nu sunt perfecte în viața de mamă.

Jessica Alba vorbește deschis despre viața de mamă și provocările pe care le întâmpină

Jessica Alba, în vârstă de 38 de ani, a fost prezentă în emisiunea The Kelly Clarkson Show, în care a vorbit despre ce anume înseamnă viața de mamă și care sunt obstacolele pe care le-a avut de trecut.

Jessica Alba are trei copii, Honor în vârstă de 11 ani, Haven în vârstă de 8 ani și Hayes în vârstă de 1 an. Ea a declarat în cadrul emisiunii faptul că fiica ei cea mare, Honor, se machiază, folosind chiar și fard de obraz. „Seamănă cu un personaj dintr-un anime. Își face chiar și pistrui.”

Kelly Clarkson a fost de acord cu ea, spunând că și fiica ei, River Rose, se machiază și seamănă cu personajul Mimi, din „The Drew Carey Show.”

Nu totul este roz în ceea ce privește viața ei de mamă. Recent, Jessica Alba le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video în care apare în timp ce curăța după băiatul ei. Ea a explicat ulterior și că își îndeamnă fiicele să o ajute atunci când este cazul.


„Le spun fetelor mele: Pe lângă faptul că v-am schimbat și ați vomitat pe mine când erați mici, acum aveți și rău de mișcare, așa că, de fiecare dată când călătorim cu mașina, trenul sau avionul, trebuie să fiu pregătită. Este amuzant. Așa că le spun: „Trebuie să mă ajutați să curăț aici.” Iar ei spun: „Este dezgustător, mami!”

De asemenea, Jessica Alba a vorbit și despre faptul că cei trei copii ai ei o ajută să devină o persoană mai bună. „Este foarte drăguț deoarece mă determină să îmi deschid sufletul și să am compasiune, empatie pentru oamenii care sunt diferiți față de mine”, a declarat Jessica Alba.

Citește și:
Rihanna vorbește despre dorința ei de a deveni mamă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people