Jessica Alba dezvăluie adevăratul motiv pentru care a renunțat la actorie

Jessica Alba și-a dorit să rămână autentică în tot ceea ce face, mai ales după prima naștere.

Jessica Alba dezvăluie adevăratul motiv pentru care a renunțat la actorie

În vârstă de 39 de ani și în prezent co-fondatoare a The Honest Company, Jessica Alba a mărturisit de curând care au fost motivele pentru care s-a distanțat atât de mult de cariera de actriță în ultimii ani.

„Mama mea a avut cancer de la o vârstă fragedă”, a dezvăluit Jessica Alba într-un interviu cu publicația Romper, după cum relatează Fox News. „Multe femei din familia mea s-au stins din viață în urma unor diferite forme de cancer, niciuna dintre ele genetică.”

Jessica a continuat să vorbească și despre cum faptul că „a crescut cu boli cronice” i-a influențat deciziile și stilul de viață din momentul în care a devenit mamă. „Suferisem deja 5 intervenții chirurgicale înainte să împlinesc 11 ani. Aveam alergii cronice, am fost de multe ori internată când eram mică. Chiar am avut un moment în care mi-am spus că vreau să trăiesc împlinită, să petrec cât mai mult timp posibil cu ființa asta pe care urmează să o aduc pe lume. Deci, sănătatea mea contează. Vreau ca ființa asta mică să fie sănătoasă. Și e al naibii de greu să fii fericit când nu ești sănătos.”

Potrivit aceleiași publicații, Jessica Alba nu s-a simțit niciodată motivată să își continue cariera de actriță. „Sincer, eram deja în vârful carierei mele”, a spus aceasta. După ce în 2008 a adus-o pe lume pe fiica ei, Honor, actrița și-a dat seama că „nu se mai putea întoarce la ce făcea înainte și să rămână autentică”.

„Pur și simplu nu puteam”, recunoaște Alba. „Pur și simplu nu mă mai interesa la fel ca înainte. Era ceva mult mai mare. Simțeam că dacă tot m-am ales cu toată această comunitate, ce aș putea să fac să aibă și o însemnătate și să facă diferența? Am simțit asta cu adevărat mai ales atunci când am devenit mamă pentru prima dată.”

Inspirată atât de experiența mamei sale cât și de momentele petrecute alături de copii, actrița a decis să fie parte a proiectului The Honest Company – mai exact, un spațiu comercial dedicat produselor naturale și promovării unei etici de consum.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jessica Alba este mamă a trei copii, pe lângă Honor, în vârstă de 12 ani, actrița mai are încă o fiică, Haven, de 9 ani, și un fiu pe nume Hayes, de 3 ani – alături de soțul ei, Cash Warren. Cei doi sunt căsătoriți încă din 2008. La începutul anului, aceasta a mai postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care dansa cu tatăl ei, despre care a mărturisit mai apoi că suferea de cancer tiroidian și că urma ședințe de radioterapie.

Citește și:
Kim Kardashian face declarații despre problemele din căsnicia cu Kanye West

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video