Jessica Alba, declaratii despre greutatile familiei in copilarie

Jessica Alba este o actrita de succes de la Hollywood, insa viata ei si a familiei sale nu a fost intotdeauna lipsita de griji.

Jessica Alba, declaratii despre greutatile familiei in copilarie

Jessica Alba este o actrita cunoscuta la Hollywood si probabil te-ai gandit pana acum ca nu a trebuit sa treaca prin situatii foarte dificile.

Ei bine, acest lucru nu este deloc adevarat. Prezenta la festivalul Fast Company Innovation actrita si antreprenoarea a povestit cum in copilarie familia ei avea numeroase greutati: „Am crescut cu tata, care facea aproape 14.000 de dolari pe an pana cand aveam eu 9 ani. Ambii mei parinti aveau trei job-uri. Nu aveam bani.”

Jessica Alba a declarat ca aceste momente dificile au ajutat-o in cariera, aceasta avand propria afacere: „Foloseam intotdeauna cupoane si abia ne descurcam cu banii. Cred ca asta m-a ajutat sa ajung aici.”

Citeste si:
Bar Refaeli a devenit mama pentru a doua oara

Din fericire, Jessica Alba are acum o viata aproape perfecta. Are o cariera de succes, o familie minunata si va deveni mama din nou, aceasta anuntand pe Instagram ca ea si sotul ei, Cash Warren, vor deveni parintii unui baietel.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people