Jennifer Love Hewitt va deveni mamă pentru a treia oară

Jennifer Love Hewitt a dezvăluit pe contul său de Instagram că este însărcinată pentru a treia oară!

Jennifer Love Hewitt va deveni mamă pentru a treia oară

Jennifer Love Hewitt și soțul său, Brian Hallisay, vor deveni părinți pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de către actriță, pe contul său de Instagram.

„Mai avem unul pe drum. Suntem extrem de încântați că în sfârșit putem să împărtășim această veste cu voi”, a scris Jennifer.

„Mulțumim @clearblue că faceți parte din călătoria noastră și că ne ne oferiți o platformă pentru a împărtăși vestea”, a mai adăugat actrița.

Aceasta a dezvăluit că face parte dintr-o organizație non-profit, numită March of Dimes, ce își dorește să ofere suport si ajutor, atât mamelor, cât și bebelușilor.

„Vreau să ajut la creșterea vizibilității partenerului Clearblue @marchofdimes și a campaniei lor #ItStartsWithMom, care le oferă mamelor sau viitoarelor mămici resurse și informații legate de orice subiect, de la cum să te pregătești să devii mamă și până la sănătatea mintală și wellness.”, a explicat actrița.

Într-un interviu acordat publicației People, aceasta a mărturisit că nu se aștepta să devină mamă din nou, însă că este o surpriză extrem de frumoasă.

„Nu ne-am gândit că se va întâmpla tocmai în acest an nebun, prin care cu toții am trecut. Cred că am reușit să creștem doi copii speciali, care vor fi niște modele grozave”.

În plus, Jennifer a mai dezvăluit și că fiul său, Atticus James, în vârstă de cinci ani a presimțit că este însărcinată, chiar înainte ca ea să știe acest lucru.

Urmărind o reclamă la testele de sarcină de la Clear Blue, fiul ei i-a spus: „Hei, mami, ar trebui să comanzi și tu unul, în caz că e un bebeluș în burta ta.” „Cât de nepoliticos! Tocmai am mâncat mult la cină! Despre ce vorbește?” a fost reacția lui Jennifer. „Nu am respins ideea, dar pur și simplu nu era ceva la care să ne gândim în mod activ.”, a concluzionat actrița în vârstă de 42 de ani.

Citește și:
Însărcinată pentru a treia oară, Gal Gadot a dezvăluit sexul viitorului său copil

Foto: profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people