Jennifer Lopez vorbește emoționată despre sprijinul constant oferit de iubitul ei, Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și-a încheiat seria de concerte sâmbăta trecută în Las Vegas și a vorbit emoționată despre sprijinul constant pe care iubitul ei, Alex Rodriguez, i-l oferă necondiționat.

Jennifer Lopez vorbește emoționată despre sprijinul constant oferit de iubitul ei, Alex Rodriguez

„A avea un partener care mă susține atât de mult, care este prezent la atât de multe show-uri – știm cu toții cum este să fii în această industrie, trebuie să muncești continuu. Sunt mereu pe drumuri iar el chiar își dă silința, și eu la fel, pentru a fi acolo unul pentru celălalt, și înseamnă foarte mult pentru mine”, spune Jennifer.

Alex Rodriguez a urmărit ultimul show al lui J Lo alături de copiii lor. Jennifer le-a explicat celor de la ET cum show-ul din Las Vegas s-a transformat dintr-un simplu concert într-un eveniment foarte drag ei. „M-am gândit că va fi ca orice alt concert în care voi cânta și totul va fi bine. Dar s-a dovedit a fi ceva cu totul special și diferit, și este amuzant. M-a învățat că atunci când abordezi lucrurile, trebuie să te gândești – Voi face cel mai bun show pe care Vegas l-a văzut vreodată. Și când chiar faci asta la repetiții, încă de la început, se poate adeveri”.

https://www.instagram.com/p/BoXSYhJg9EW/?hl=ro&taken-by=arod

Show-ul „All I Have” a câștigat peste 100 de milioane de dolari și a fost urmărit de 500.000 de fani pe parcursul a trei ani. În aceeași seară, Lopez a vorbit și despre noua comedie romantică în care apare, „Second Act”.

„Este acel gen de film inspirațional, care îți dă o stare de bine și de abia aștept să apară. Vreau să spun că avem niște actori incredibili, Milo (Ventimiglia), Vanessa Hudgens, Leah (Remini), și am înregistrat o melodie care se numește „Limitless”, scrisă de Sia. A făcut o treabă incredibilă și este o piesă superbă. Știți cum scrie, dar este atât de amuzant, când am cântat-o pentru Emme și Max (cei doi copii ai săi – n.red), Emme mi-a spus – Sună ca o melodie scrisă de Sia. Iar eu am răspuns – Chiar este melodia Siei”, povestește Jennifer Lopez.

Citește și:
Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Rodriguez lui Jennifer Lopez de ziua ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people