Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut un weekend împreună la munte, la 17 ani de când s-au despărțit și curând după ce Lopez a pus capăt logodnei cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să-și reia relația, la 17 ani după ce s-au despărțit, fiind în anii 2000 cel mai mediatizat cuplu din lume, care a și primit din partea fanilor și a presei tabloide porecla Bennifer. Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Lopez, de 51, și-au petrecut weekendul într-o stațiune de schi din Montana.

Pentru că Jennifer Lopez și Ben Affleck se numără printre cei mai celebri oameni de pe planetă, evident că escapada lor a fost imediat observată și fotografiată. Cei doi au fost văzuți într-un aeroport, coborând dintr-un avion privat, și într-o mașină. Foștii parteneri se mai văzuseră cu o săptămână înainte, când Affleck a vizitat-o pe Lopez în casa ei din Los Angeles, iar surse din apropierea lui Lopez au declarat că este adevărat că cei doi s-au mai întâlnit, în calitate de vechi prieteni.

De data aceasta, Jennifer Lopez și Ben Affleck au călătorit în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club in Big Sky, locul unde și-ar fi petrecut vacanțele cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cu cei trei copii ai lor, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani). Complexul rezidențial găzduiește și alte celebrități, precum Bill Gates, Justin Timberlake și Jessica Biel.

O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, că cei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită”. Alte surse, vorbind pentru publicația E!, au declarat că Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut în jur de o săptămână în Montana, și că au fost singuri pe durata călătoriei.

Cei doi s-au logodit în 2002, dar și-au amânat nunta, care ar fi trebuit să aibă loc în 2003, cu doar o zi înainte de ceremonie și s-au separat oficial în 2004. Au rămas în relații bune, însă, vorbind ocazional. Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat parte recent la concertul Vax Live din Los Angeles, filmat pe 2 mai, unde Lopez a cântat.

Anterior, Affleck a făcut în mai multe rânduri, în mod public, declarații flatante la adresa fostei sale partenere. Într-un interviu, acesta a afirmat că Lopez ar fi trebuit să fie nominalizată la un Oscar pentru rolul său din filmul Hustlers. „Ar fi trebuit să fie nominalizată. Este ce trebuie. Vorbim periodic și am foarte mult respect pentru ea. Cât de grozav este că cel mai bun rol al ei a venit la 50 de ani? E incredibil!”

Citește și:
Celebritățile au sărbătorit Ziua Mamei cu fotografii INEDITE din copilărie sau împreună cu copiii lor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people