Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, o posibilă împăcare?

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost surprinși luând cina într-un restaurant cu o semnificație aparte pentru cei doi.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, o posibilă împăcare?

Lumea întreagă a fost surprinsă de vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu mai formează un cuplu. Cei doi au confirmat recent că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today. „Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

Însă, cei doi au fost surprinși în urmă cu câteva zile luând cina împreună. Nu doar întâlnirea lor a ridicat multe semne de întrebare, ci și locul pe care aceștia l-au ales. Este vorba de restaurantul hotelului Bel-Air din Los Angeles, unde Jennifer Lopez și Rodriguez au avut în 2017 prima lor întâlnire.

„Părea că încă există dragoste și respect”, a declarat o sursă care se afla în același restaurant și a observat interacțiunea dintre cei doi, anunță Page Six.

E clar că pe cei doi încă îi leagă sentimente puternice, iar acest lucru a fost confirmat și de postarea pe care Alex Rodriguez a făcut-o la puțin timp de la despărțire. Fostul jucător MLB în vârstă de 45 de ani a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram un video emoționant în care a arătat mai multe imagini, dar și amintiri legate de perioada în care el și Jennifer Lopez au format un cuplu.

Clipul a fost acompaniat de celebra melodie de dragoste Fix You, interpretată de piesa Coldplay. Rodriguez a și menționat numele artistei, iar imagini se văd fotografii cu cei doi, dar și cu fetițele lui Rodriguez și cei doi copii ai lui Lopez.

Deși cei doi au subliniat faptul că vor rămâne prieteni, indiciile din ultima perioadă îi fac pe fanii acestora să spere în continuare la o împăcare.

Citește și:
Madison LeCroy, tânăra care ar fi provocat despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez, face primele declarații

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people