Jennifer Lopez pozează aproape nud și vorbește sincer despre fostele sale relații

Jennifer Lopez nu ezită să ne surprindă cu forma sa fizică demnă de invidiat, dar și cu declarațiile despre fostele relații.

Jennifer Lopez pozează aproape nud și vorbește sincer despre fostele sale relații

Jennifer Lopez a pozat pentru revista InStyle aproape goală, într-o capă haute couture semnată de Valentino, poziționată astfel încât să-i fie dezvăluită partea dreaptă a corpului. J-Lo nu s-a așteptat să inspire numeroase femei prin forma corpului său, precizând „Am fost eu însămi. În familia mea, formele proeminente erau parte a culturii noastre”.

În timpul interviului, Jennifer Lopez a povestit și despre relația sa actuală cu Alex Rodriguez, și cum aceasta se diferențiază de cea cu fostul ei logodnic, Ben Affleck. „A fost o nebunie. Acum măcar vă pot arăta puțin din cum sunt eu de fapt. La acea vreme credeați tot ceea ce citeați de pe coperta unui tabloid. De multe ori nu era adevărat, sau era într-o foarte mică măsură”.

Starul a povestit despre conexiunea puternică pe care a simțit-o când l-a întâlnit pe Alex Rodriguez, spunând „Când ne-am întâlnit, amândoi eram deja pregătiți. Cu toții avem defecte, iar oamenii pe care îi vreau alături de mine sunt cei care sunt conștienți de acele imperfecțiuni și sunt dispuși să le corecteze”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu din primăvara anului 2017, iar încă de atunci, sunt de nedespărțit. „Alături de Alex, Jennifer se simte mult mai matură. Este ca si când ar fi realizat că nu trebuie să fie căsătorită ca să aibă parte de o relație serioasă și fericită”, spune o sursă apropiată celor doi.

Plănuindu-și viitorul împreună, Lopez și Rodriguez se concentrează pe fericirea copiilor lor (ambii au doi copii din căsătoriile anterioare). „Dincolo de faptul că Jen și Alex au avut dintotdeauna o legătură puternică, acesta pare să fie principalul motiv pentru care totul funcționează atât de bine. Copiii sunt mereu pe primul plan pentru ei”, a continuat sursa.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit!? Inelul cu diamant de pe degetul ei este… WOW!

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people