Jennifer Lopez nu se grăbește să se căsătorească cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a vorbit despre logodna ei cu Alex Rodriguez, dezvăluind că ei nu se grăbesc să se căsătorească.

Jennifer Lopez nu se grăbește să se căsătorească cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în martie 2019, fostul jucător de baseball pregătind o cerere în căsătorie specială, reușind să o impresioneze pe artistă.

 

View this post on Instagram

 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on


Deși a trecut aproape un an de la fericitul eveniment, cei doi pare că nu se grăbesc să se căsătorească, Jennifer vorbind despre acest lucru în cadrul evenimentului organizat de Oprah, 2020 Vision: Your Life In Focus Tour.

Artista a vorbit despre relația sa, explicând că momentan ei nu se grăbesc să facă marele pas. „Este atât de amuzant, deoarece atunci când ne-am logodit mă gândeam, ‘Oooh, ne vom căsători în câteva luni?!’ Vechile trăiri se întorc, toate acele lucruri romantice care m-au făcut să mă căsătoresc de trei ori.”

Astfel, deși inițial era foarte entuziasmată de ideea orgănizării acestui eveniment, Jennifer a stabilit alături de Alex că nu este cazul să se grăbească cu planurile de nuntă. Artista i-a explicat lui Oprah de ce au luat această decizie, motivul lor fiind unul ușor de înțeles. „El a spus, ‘Orice îți dorești, putem vorbi despre asta.’ Eu am zis, ‘Dacă vom fi împreună pentru tot restul vieții, de ce ne grăbim?'”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez preferă ca în acest timp să se concentreze asupra familiei lor. „Noi chiar încercăm să construim ceva împreună, ceva ce nici unul dintre noi nu a avut sau nu a simțit până acum – adică o familie cu un soț și o soție, cu o mamă și un tată – noi îi îmbrățișăm pe toți copiii noștri și le arătăm ceea ce nu am avut.”

Cei doi formează un cuplu din 2017, reușind în această perioadă să devină unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Aceștia postează des imagini alături de familie, demonstrând că sunt foarte uniți și se înțeleg perfect.

Citește și:
Cum s-a pregătit Alex Rodriguez să o ceară în căsătorie pe Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people