Jennifer Lopez își inspiră fanii să facă sport, postând imagini din interiorul sălii de fitness, cu abdomenul său bine lucrat

Jennifer Lopez demonstrează că doar prin muncă și mult efort poți avea corpul visurilor tale.

Jennifer Lopez își inspiră fanii să facă sport, postând imagini din interiorul sălii de fitness, cu abdomenul său bine lucrat

Jennifer Lopez se pregătește să plece în turneu la începutul lunii iunie, primul show având loc în Inglewood, California. Așa cum ne-a obișnuit, J. Lo se antrenează în sala de fitness pentru a-și menține corpul bine lucrat pe care îl admirăm în fotografiile postate pe rețelele sociale. Duminica trecută, artista în vârstă de 49 de ani a postat un selfie pe Instagram în care o vedem, cu adevărat, în acțiune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Getting it in right before rehearsals. Almost tour time. 💜

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Mai mult decât atât, J. Lo le-a arătat fanilor câteva filmulețe din timpul antrenamentului, scriind alături de unul dintre filmulețe: „Trebuie să lucrez înainte să petrecem””. În luna martie, Jennifer Lopez a postat o fotografie în bikini precizând că se află pe platourile de filmare ale peliculei „Hustlers”, în care va juca alături de Cardi B, Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles și Mercedes Ruehl.

O altă imagine a lui J. Lo a stârnit admirația mai multor colegi de breaslă, printre care și rapperul Diddy, care a simțit nevoia să-i ceară scuze lui Alex Rodriguez, viitorul soț al lui Jennifer, după ce i-a lăsat acesteia un comentariu nepotrivit. Printre cele 40.000 de comentarii, artistul i-a scris acesteia „OMG'. „I-a scris lui Alex după ce a lăsat comentariul. I-a spus: „Nu insinuam absolut nimic. Nu am altceva decât respect pentru voi. Sunt foarte fericit pentru voi. Am fost împreună acum foarte mulți ani. Eram doar niște copii”, a povestit artista.

J. Lo ne-a demonstrat că relația dintre ea și Alex este bazată mai ales pe încredere, artista înlăturând orice fel de zvonuri cu privire la o presupusă infidelitate a viitorului ei soț: „Știu care este adevărul. Eu îl cunosc, el mă cunoaște. Suntem fericiți. Nu vom lăsa pe nimeni să intervină și să ne spună cum este relația noastră”, a explicat Jennifer.

Citește și:
Kim Kardashian a publicat noi imagini de la nuntă, nevăzute până acum

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people