Jennifer Lopez a dezvăluit că a fost respinsă pentru mai multe roluri din cauza etniei ei

Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes artiste din lume, însă când vine vorba despre actorie, aceasta s-a luptat cu numeroase prejudecăți.

Jennifer Lopez a dezvăluit că a fost respinsă pentru mai multe roluri din cauza etniei ei

Jennifer Lopez vorbește despre cariera sa într-un nou interviu Variety, dezvăluind cât de greu i-a fost în trecut, aceasta fiind respinsă pentru mai multe roluri din cauza etnicității sale.

„Poate acum 30 de ani, totul era foarte ‘Oh, tu ești fata latină. Vei avea roluri în spaniolă; vei juca roluri de servitoare; vei fi limitată la această cutie micuță’. Este despre intrarea oamenilor în afacere – a agenților, a managerilor, a lui Tommy Mottola a acestei lumi – ca să crezi că această fată poate face mai multe. Dar și tu trebuie să demonstrezi ce poți”, a declarat Jennifer Lopez.

În 1991, Jennifer Lopez a intrat în industrie, iar șase ani mai târziu, când avea 26 de ani, a primit rolul Selenei Quintanilla în filmul biografic. Atunci, Jennifer a fost prima actriță de origine latină care a primit un salariu de 1 milion de dolari. „Eram prea tânără și nici nu știam ce se petrece. A fost minunat că mi-au oferit un milion de dolari. Am simțit că toată lumea face o adevărată declarație.”

De atunci rolurile primit de Jennifer s-au schimbat, iar acum actrița joacă în Hustlers, un film care urmărește viața unui grup de angajați la un club de striptease, care lucrează împreună pentru a profita de clienții bogați. Pentru acest film actrița s-a pregătit intens, ea fiind nevoită să danseze în lenjerie intimă, lucru care a speriat-o.

„Eram îngrozită. Mă simțeam expusă. Mă gândeam, ‘N-am mai făcut niciodată asta. O să fiu acolo în ață dentară. Ce este asta? Cine este această persoană?'”, a povestit vedeta.

Aceasta a explicat că a trebuit să aibă o atitudine potrivită pentru acest rol, să controleze puterea pe care o are. „Trebuie să îți iei puterea înapoi. Trebuie să fii curajoasă. Este aproape la fel ca în acel moment în care spui că ești un star rock, trebuie să fii arogant ca să poți merge în fața tuturor oamenilor când îți este teamă. Îți dai seama că trebuie să ai mult curaj ca să faci asta. Și aceste femei au acest lucru. Ele sunt dure, puternice, vulnerabile și rănite. Este un personaj minunat pe care să-l joc”, a adăugat Jennifer.

Jennifer Lopez pare că are cea mai bună perioadă din viața ei. Dincolo de cariera înfloritoare, ea s-a logodit și cu iubitul său, Alex Rodriguez, dovedind că este posibil să ai o viață fericită din toate punctele de vedere.

Aceasta a vorbit cu Variety și despre relația cu logodnicul său, dezvăluind că este prima dată când viața ei este atât de bună.

„El iubește să fie prezent la fiecare show. Eu merg la toate meciurile lui de baseball. Existau momente în viața mea în care cariera mergea bine, dar viața personală era doar ok. Și erau momente în care viața personală era stabilă, dar cariera nu mergea așa bine. Acum este prima dată când am o aliniere frumoasă între cele două. Cred că Alex mi-a adus asta.”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie un lucru pe care nu l-a făcut niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people