Jennifer Lopez are un nepot transgender pe care îl susține pe Instagram

Jennifer Lopez a dezvăluit că are un nepot transgender, pe care îl susține pe Instagram, promovându-i un proiect documentar emoționant.

Jennifer Lopez are un nepot transgender pe care îl susține pe Instagram

Jennifer Lopez a dezvăluit pe Instagram că are un nepot transgender căruia îi susține tranziția și îi promovează un proiect – un film documentar emoționant din care a transmis chiar ea, în premieră, câteva minute.

Cântăreața și actrița s-a adresat celor peste 130 de milioane de fani ai săi, cu scopul de a le arăta un teaser din scurtmetrajul despre Brendon, Draw With Me, care spune povestea acestuia ca foarte tânără persoană transgender și a experienței sale de a-și declara identitatea de gen în fața familiei sale.

Lopez le-a explicat fanilor că are un nepot transgender, dar a și subliniat de ce subiectul filmulețului este atât de important acum. Draw With Me (Desenează cu mine) este un film despre un tânăr transgender și despre călătoria sa spre a le spune acest lucru celor din familia sa, dar și despre felul în care arta l-a ajutat să gestioneze sentimentele pe care le-a avut în această perioadă.”

Ea a subliniat și că filmul este cu atât mai important pentru ea, personal, spunând că este o chestiune de familie, aceasta fiind prima ocazie în care Lopez a dezvăluit că are un nepot transgender. „Filmul este important și este binevenit acum ca poveste și ca mesaj și poate avea un impact uriaș asupra celor care îl privesc și care trec prin experiența prin care au trecut Brendon și familia sa, în această perioadă de acceptare. Este o poveste foarte aproape de inima mea pentru că este o poveste de familie. Este despre a accepta schimbarea și provocările cu dragoste și știind că, atunci când facem asta, totul este posibil. Dar și pentru că Brendon este nepotul meu.”

Declarând că are un nepot transgender, Jennifer Lopez a utilizat pronumele neutre pe care le preferă acesta, iar Brendon povestește în film: „Eram în clasa a opta când m-am simțit, în cele din urmă, confortabil cu ideea de a spune că sunt transgender.” Filmul va avea premiera în festivaluri din toată lumea.

Citește și:
Claudia Schiffer a împlinit 50 de ani. Cum arată acum celebrul fotomodel

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people