Jennifer Lawrence stie sa se distreze si nu-i este teama sa recunoasca asta

Jennifer Lawrence stie sa se distreze, dovada fiind dansul la bara pe care aceasta l-a facut in aprilie, la ziua de nastere a unei prietene.

Jennifer Lawrence stie sa se distreze si nu-i este teama sa recunoasca asta

Jennifer Lawrence stie sa se distreze, dovada fiind clipul video postat de RadarOnline. In video aceasta interpreta un dans la bara si se distra in clubul Beverly Hills din Viena, Austria in luna aprilie. Jennifer se afla acolo in acea perioada pentru filmarile unui nou film, „Red Sparrow”.

Inregistrarea este reala, a confirmat Jennifer Lawrence, in dimineata aceasta pe pagina sa de Facebook si nu regreta nimic, insa nu este nici pe departe o seara scandaloasa, asa cum s-a relatat.

Uite, nimeni nu vrea sa fie amintit ca peroana care a incercat sa danseze la bara pe internet', a scris Jennifer. A fost ziua de nastere a prietenei mele si am lasat paranoia la o parte pentru o secunda pentru a ma distra. Nu imi voi cere scuze pentru asta, m-am distrat in seara aceea.'

Citeste si:
Jennifer Lawrence protesteaza impotriva guvernarii corupte

De asemenea, Jennifer ar dori sa clarifice si faptul ca ceea ce purta in acea inregistrare nu era un sutien. Este un top semnat de Alexander Wang si nu voi minti, consider ca dansul meu a fost destul de bun. Chiar si fara antrenament.'

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people