Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, apariție rară în New York

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au o relație discretă, însă cei doi au fost surprinși în New York și au impresionat cu apariția lor.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, apariție rară în New York

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney își păstrează relația departe de lumina reflectoarelor, iar admiratorii lor se bucură de fiecare dată când sunt surprinși în public.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au fost fotografiați în timp ce se plimbau în New York. Cei doi au luat prânzul în SoHo, iar ținutele lor asortate au atras atenția. Actrița purta un crop top alb, o pereche de pantaloni cu talie înaltă într-o nuanță de bej și pantofi sport albi. Ea a accesorizat această ținută cu o geantă neagră și o pereche de ochelari. Ținuta aleasă de Cooke Maroney s-a potrivit perfect cu cea purtată de către Lawrence, Cooke având un tricou alb, pantaloni într-o nuanță similară și pantofi sport.

Fanii celor doi au fost încântați să le vadă gesturile tandre în public, având în vedere faptul că sunt un cuplu discret.

Jennifer Lawrence a fost ocupată în ultimele săptămâni, iar asta pentru că se află în distribuția peliculei Don’t Look Up regizată de Adam McKay. Actrița joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar aceștia interpretează rolurile a doi astronomi care încearcă să avertizeze pe toată lumea că un meteorit gigantic va distruge lumea în mai puțin de șase luni. În prezent, filmul este în post-producție, iar lansarea este programată pentru anul acesta.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson, și au fost surprinși pentru prima dată împreună în iunie 2018. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island. Nunta lor a fost spectaculoasă, participând aproximativ 150 de persoane, inclusiv celebrități, cum ar fi Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Amy Schumer, Ashley Olsen, Sienna Miller și Cameron Diaz. Ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport, care a fost proiectat în anul 1894 de către arhitectul american Richard Morris Hunt.

Jennifer Lawrence a mărturisit cu mai multe ocazii faptul că atunci când l-a întâlnit pe Cooke, a știut că el este bărbatul cu care se va căsători. „El este alesul. Știu că sună destul de stupid, dar el este. Când l-am întâlnit pe Cooke am știut că mă voi căsători cu el.”

Cooke Maroney este directorul galeriei de artă Gladestone. A lucrat până acum cu numeroși clienți importanți precum Carroll Dunham și fostul iubit al lui Björk, sculptorul Matthew Barney. Potrivit The Cut, Cooke Maroney a absolvit Istoria Artei la New York University, însă se pare că el calcă pe urmele tatălui său, care a lucrat tot în domeniul artei, ocupându-se de picturile americane pentru casa de licitații Christie’s.

Citește și:
Naomi Campbell a împlinit 51 de ani și a dezvăluit cum se simte ca proaspătă mămică

Foto: Profimedia, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people